- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
degec
senior tag
válasz
Mano66 #12216 üzenetére
de most komolyan miért nem jó az üvegen hozott upc Neked..? olcsóbban is kaphatod ügyfélmegtartóban, tvje is jobb mint a telekomnak, igaz nincs gigabit még.. de extrákban is jobb az upc.. kérdem én mint Telekomos ügyfél mielőtt nekem esel..
üvegen hozott netbe szerintem nincsenek különbségek.. már.. invitel is lehetne.. hiszen az üveg biztonságot ad
tiszta száraz érzés.. hót 8 hogy kihozza árban csak a digi aki a legeslegolcsóbb, upc ügyfélmegtartó még annál is olcsóbb fentebb írtam az árakat lapozz vissza..
-
lajosdani2
csendes tag
válasz
Mano66 #12216 üzenetére
Hétfőn még alá lehet írni.
Valóban, az önkormányzat azért indította az egész aláírásgyűjtést, mert a T azt válaszolta az érdeklődő levelükre - hogy ugyan mikor óhajtanak már végre jönni? - hogy NEM IS FOGNAK JÖNNI.
Ezért van ez az egész, mert évek óta hitegetnek mindenkit. Személyesen én is írtam nekik levelet még 2015-ben, és abban is ígérgettek mindent, hogy év végére kész is lesznek. Erre már eltelt 2 év, sehol semmi, és hirtelen meggondolják magukat...
Reméljük jó sokan aláírják. De hogy ez utána fog-e bármit is változtatni? jó kérdés.
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motoros topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Plus 128GB One függő akku 99%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Am4 félkonfig
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest