Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Mano66

senior tag

válasz degec #12218 üzenetére

A tv nem érdekel,csak internet + telefon.Az a baj az UPC-vel,hogy már tízen egy néhány éve szívat a horror árával és ha lehetne inkább más szolgáltató.Ha csak az UPC jön megint nem lesz konkurencia és egy idő után megint felnyomja az árait.Ha lenne más szolgáltató is mint a térség többi falujaiban vagy kis városaiban.Nem lennék kiszolgáltatva egy szolgáltató kénye kedvére.Legyen mindenütt két szolgáltató és az ügyfél dönthet marad vagy megy a másikhoz.Az ügyfélmegtartót jó árát szerinted konkurencia nélkül is kilehet majd harcolni?Kétlem!!

• imibogyo

veterán

válasz degec #12218 üzenetére

Azért ez a legolcsóbb kérdés szerintem messze nem ennyire egyértelmű. :N Írtam, hogy én mit kaptam a T-nél 8640 Ft-ért. Megnézném, hogy a UPC-nél ez mennyire jönne ki... :B

Amit tartalmaz a csomagom:
    - 1000 / 200 - as internet
    - 106 + 24 HD TV (1 box, TV GO, Videotéka)
    - Hoppá plusz telefon (havi 5000 perc ingyen bármely mobil és vezet. irányba)
    - 0 Ft havidíj az első 3 hónapban
    - Ajándék 32-es HD LED TV (ez sajna nem FHD)
    - Ajándék D-Link AC1200-as router
    - Ajándék kütyük (táska, nyakpánt kulcstartó, vezetékes headset, toll)

Félre értés ne essék, ahogy írtam már régebben is, ha a UPC előbb jött volna, akkor most az lenne egy normális ajánlat esetén, csak hát elbénázták/tökölték az egészet...

Nem is értem őket, ennyire tele vannak ügyfelekkel, hogy még ez is belefér és biztosan tudják, hogy úgysem váltanak majd át az emberek T-re? És kétlem, hogy az ügyfelek nagy része tisztában lenne pl. a TV szolgáltatás technikai különbözőségeivel és emiatt ne váltanának egy másik szolgáltatóra... Csak az én ismerősi körömben legalább 30-40 ember váltott már át T-re... És gondolom még rengetegen mások is... :F

Aktív témák