Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Örkény az maga egy 51-es körzet, nagyon-nagyon sok szempontból. 1 éve lakom itt, de már most teli van a tököm sok mindennel...
Nem hiába feszegetem itt is ezt a "lesz fejlesztés, vagy nem?" témakört, mert nem kicsit érdekel a végkifejlet...
Persze-persze tudom ha ennyire szar, akkor költözzek el, de hát sajnos ahogy ez lenni szokott (milyen meglepő), ez nem ilyen egyszerű. Elég sok (és főleg családi) kötelezettség tart most itt, szóval pár évet tuti, hogy itt leszünk, pedig lenne hova visszaköltöznünk (Bp.)...
Már gondolkoztam ezen a Telenoros mobilneten is, hogy addig amíg itt rendeződnek a dolgok, addig belevágok egy ilyenbe. Sokan dicsérik, viszont megint nagyon sokan meg anyázzák, hogy csak az első pár hónapban ad rendes sebességet, utána visszaveszik és annyi (ugye "garantált 0 kb/s" történet), és ugye a szerződés meg már köti onnantól az embert 2 évre. Szóval nem tudom...
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest