Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Nooeca

senior tag

válasz asdf_ #10448 üzenetére

Lényegében elmondtad hogy fölösleges, de használatát tekintő probléma nincs, ezáltal nem zavaró. Foglalja a helyet mint egy kép, vagy egy agyagfigura... csak ez épp talán picit modernebb környezetet produkál. A távirányítót már megbeszéltük... vagyis megint oda lyukadunk ki hogy feleslegesnek talán az, ahogy írod, de alapjaiban nem lehet senkinek sem kifogásolható tényező, azok alapján amit leírtál.

Mert csupa olyan dolgot írtál le, ami igazából lényegtelen szempont, talán az áramfogyasztás amivel egyet lehetne érteni, de az meg oly minimális, hogyha lecseréled a 60W-os hagyományos izzóid egy új LED-es izzóra, akkor máris pluszban vagy. Szóval önmagában még az áramfogyasztásba se igazán lehet belekötni, csak ha valaki nagyon spúr (ami egyáltalán nem baj, jó dolog a spórolás), de akkor spúrnak kell lennie más téren is (pl. ne csöpögjön a csap, ne legyen A+ vagy A++-nál rosszabb minőségű elektromos készüléke stb... este húzza ki az áramot ne menjen üresbe a sok led stb. Mert ha csak kifejezetten a box áramát sajnálja az kicsit hiteltelen.

Szóval a vége ismételten az, hogy eddig én nem hallottam egy olyan tényezőt sem a boxokkal kapcsolatosan ami miatt kizáró tényező lenne valakinek ennek használata. Azzal egyébként én is egyetértek hogy felesleges lehet, de pl. IPTV esetében nem az, elvégre ez nélkül nem tudom használni..., így mivel nem felesleges be lehet szerelni a TV mellé gond nélkül ez nem lehet ilyen téren szempont, mivel nem "kizáró tényezői" az általad felsoroltak, csak feleslegesség jelzői.

Aktív témák