- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
futureboy
tag
Szia Zem!
Látom újra elöl vagy a local listán roppantdr -el! Gratulálok, frankó jól nyomod! Így tovább!
-
zem
csendes tag
Írtam a monopolynak, semmi válasz, sz@rnak az egészre, a bug megmaradt, úgy tűnik
azóta is az utcára kattintva a nevemen van, de a néven nincs utca
3 hete biztos van már, hogy ez történt, holnap lesz 2 hete, hogy nem léptem be az acc-ra, hátha automatikusan átmegy, de eddig semmi
szóval semmi jót ne várj
ja, ismét national tábla, ezúttal utca nélkül

-
TKey7
csendes tag
Konflikt:
köszönöm
zem:
asszem te mesélted, hogy egyszer eltűnt egy átutalás alkalmával pár utcád... most nekem is eltűnt egy utcám, vagyis nincs a accomon, viszont ha magára az utcára rákeresek, akkor azt írja, hogy a nevemen van, csak egy ajánlatként felrakva...
Te ezt hogyan oldottad meg, vagy mit csináljak?
Előre is köszönöm
TKey7 -
zem
csendes tag
Hali, utcákat légyszi ne küldjetek offerba, mert az eladás leveszi a pontot, és felépítve nem tudok vele mit kezdeni, köszi:
ROPI2882 -
zem
csendes tag
ROPI2882 -n van az összes eladó utca
10+ M : 10+ milliárd
5+ M : 100M/M -
futureboy
tag
Figyu öcsém! Én boldogan abbahagynám, ha én lennék, de NEM ÉN szivatlak! Egyébként figyeltem a dolgokat és ez a MEVERTU lehet a főnök! Ha jobban megnézed, akkor én éppen az általad okozott károkat pucoltam el, miközben rengeteg helyről támadtak téged. Namost hacsak nem vagyok polip és nincs nyolc kezem, akkor ezt elég nehéz megoldani egyszerre egy időben. Viszont ez logikusan azt feltételezi, hogy ezek a majmok többen lehetnek, mert egy ember nem tud ilyen intenzíven támadni. Szerintem hárman-négyen lehetnek.
-
futureboy
tag
Kedves ROPPANTDR! Azért mert én is figyelem a játékot és én is teszek ajánlatokat utcákra, sokszor jobbat nálad, valamint mert most én kerültem a te helyedre a listán, azért még nem kéne ilyen ocsmány trükkel rám uszítani mindnkit, főleg, hogy SEMMI KÖZÖM SINCSEN azokhoz, akik téged szivatnak! Talán nézz körül jobban, mielőtt ilyet leírsz! Ha én lennék, miért szopatnálak, amikor már sehol sem vagy? Tehát mégegyszer a gyengébbek kedvéért: SEMMI KÖZÖM AZ ÁLTALAD EMLÍTETT ELMEBETEGEKHEZ!!!!!!
MISTERA
-
zem
csendes tag
Most egyértelművé vált, hogy a Konflikt (és az én) accountomat szétverő fő nick: MISTERA (van még mister... mindenféle betűvel, azok is ő, MISTERD mindenképpen)
ha valakit érdekel...
-
Konflikt
addikt
kesobb reagalok a hozzaszolasokra, latom vannak hasonlo gondolatok.
tegnap nemnagyon volt idom, (ma sincs), de gyorsan belepek aztan acceptalok nehany offert.egy utolso printscreen, NATIONAL HUNGARY:
jo volt jatszani

-
zem
csendes tag
válasz
Káposzta8
üzenetére
@káposzta8:
persze, igazad van.
utcát lopni nem tudom, hogy kell
utcakeresőt azt használok, de 10m+ utcát nem találok soha
a játék meg olyan, amilyen, az elején én is nagyobb kedvvel játszottamha jobb lenne, fizetős lenne, mint ahogy az is lesz szerintem; akkor lesz olyan, amilyennek most kellene lennie
-
Káposzta8
csendes tag
zem!
Az utcakereskedés/keresés természetes, hogy legális, nem is ezt kérdőjeleztem meg. Az utcakereső viszont elvileg "fél-legális. "
A baj, hogy túlzottan ki van élezve a játék a hosszú utcákra , ami persze érthető az elcseszett adórendszer miatt. Az is természetes, hogy senkinek sincs kedve órákig huzigálni az egeret, és keresgélni egy normálisabb utcát a játék eredeti keresőjével.... :-)
Nehéz így eldönteni, hogy mi az a szint az utcakeresővel ami tisztességes, és mi az, ami már mások kárára megy. De azt hiszem ezt a fejlesztőknek kellett volna megoldaniuk, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indulhasson, és ne bot-csata legyen a játék.Beszélgettem erről más játékosokkal külföldi fórumokon, s láttam, hogy jónéhányan képesek pár perc alatt egy halom 10M+ utcát találni/ellopni másoktól.
Ezzel van bajom, hogy EZEKET az utcákat árulják utána többmilliárdért.A táblással is játszottam persze, de ott is égnek állt volna a hajam azt hiszem, ha 2-3 kockadobás után az ellenfelem tulajdonába kerűlt volna "valahogy hirtelen" az összes értékes utca, s utána horror áron akarták volna eladni :-)
Az utcakereséses /hazardos-os dolgokkal ahogy írtam a legnagyobb baj szerintem, hogy itt is a csalók kerűlnek fölénybe.
Téged is, meg Konflikt-ot is több account-ról támadnak. Mit lehet ellene tenni?
Be lehet szerezni egy olyan bot-ot, ami folyamatosan támadja az ellenfelet, építgeti nekik a hazardokat(ilyen is van már) Erre ők is beszerezhetnek egy ilyen programot, melyre Te válaszolhatsz egy még jobb programmal, és így tovább... :-)
Közben meg a legtöbb utcát bezsebeli az, aki a legjobb utcakereső bot-ot használja...Lehet, hogy én gondolom rosszúl, de ez már nagyon távol áll attól amit JÁTÉK-nak neveznek.
Persze nem akarom lehúzni teljesen ezt az egészet, mert az alapötlet remek, s vannak benne jó dolgok, nyílván azért is játszák ennyien, s ezért is játszom vele én is.
Csak valahogy nagyon rossz felé tolódik az egész, és néhány kisebb modósítással nagyságrendekkel jobb lehetne a játék szerintem. -
futureboy
tag
Én eddig csendes szemlélője voltam a dolgoknak, de amivé a játék alakult, az tényleg nem az, aminek indult. Én a nem bántok senkit, engem sem bántanak elvet vallom, bár néha így is belém köt valaki.A Tisztességes játékot sokan nem ismerik sajnos....
-
zem
csendes tag
válasz
Káposzta8
üzenetére
Az utcakereskedés ugyanúgy legális, és egy lehetőség fejlődésre, mint az építés - szerintem.
Főleg miután szétrombolták az összes utcámat, és még akkor is folytatta(ák), ha más városba költöztem (ugyanaz, mint konflikt esetében, csak egy héttel hamarabb).
Végülis a játék neve Monopoly, és ha játszottál a táblással, ott is elképesztő árakon mentek az utcák időnként... -
Káposzta8
csendes tag
válasz
Konflikt
üzenetére
Ez a legelső hozzászólásom itt, üdv Mindenkinek!
Elsősorban Konflikt hozzászólása miatt írok.
A kezdetektől fogva én is játszom ezzel a játékkal, néha szinte már-már fanatikusan :-)
Emlékszem az elején még megszállottan keresgéltem az utcákat, figyelgettem a bevételeket, stb.. :-)
Jelenleg az osztrák nemzeti listán vagyok a 2.-4. hely környékén. Tetszik még a játék, de gyakorlatilag mindenben egyet értek Konflikt-tal.Az adózás szerintem úgy rossz, ahogy van, teljesen beharátolja a játékot, az ember szinte maga ellen játszik minden új utca megvételével. Ez így már-már inkább utca-keresgélős/kereskedős játék lett, nem építős, amivel a legnagyobb baj, hogy néhány csaló jár a legjobban.
Nem arról beszélek persze, akik néhány utcát kikeresnek maguknak, hanem akik többszáz jó utcát felvásárolnak, vagy ellopnak, s utána milliárdokért adják tovább másoknak.Én napi 4-5 milliárdos bevételnél vagyok, s már én is kezdem érezni azt, amit Konflikt mond, hogy valóban kicsit unalmas, monoton, és időrabló dolog napi többszáz házat egyesével felhúzni.
Amivel én nagyon nem értek egyet, az a rengeteg romboló-kártya. Az okés, hogy legyen a játékban valami nehezítés, de nem vágom miért poén, ha totál kicsináljuk a másikat. S itt megint a csalók járnak jól, akik rengeteg account-ot csinálnak, s azzal támadnak egyetlen játékost.
Erről egyébként egy rövid személyes tapasztalat: A legelején Magyarországon kezdtem én is. Senkit sem támadtam, viszont a környékbeliek így is bombázták az utcáimat hazard-okkal , pedig még igen messze álltam a top10-től.
Aztán jött ősszel az újraindítás, s gondoltam megpróbálom elkezdeni máshol. S ahogy írtam, most Ausztriában vagyok, nem támadtam senkit, hetek óta a toplistán vagyok, s engem sem támadtak még.
Nem tudom hogy csak a szerencse kérdése-e, hogy itt békénhagynak, vagy a magyar-osztrák mentalitás különbség, de ha Konflikt egyszer mégis újrakezdené, én javaslom Ausztriát. :-)Egyébként ha biztos vagy benne hogy abbahagyod, én 2-3 napon belűl szívesen megvennék néhány utcát, sajnos jelenleg szinte nullán állok, de addigra összejönne pár milliárd.
Persze nem panaszkodásképp írom ezeket, csak rossz látni, hogy egy alapjában véve nagyszerű játékot, hogyan rontanak el 1-2 rossz szabállyal, s 1-2 rossz megoldással.
Iszonyat nagy játék lehetett volna ez, többféle (akár országokra jellemző) épületekkel, jobb szabályrendszerrel, chat-elési lehetőséggel, kiegyensúllyozottabb játékmenettel. -
Konflikt
addikt
na a helyzet a kovetkezo:
befejezem a jatekot.
miert? tobb okbol is. mar nagyon unalmassa, monotonna valt, szokasos bugok, a lassu scriptek, amik nelkul egyszeruen amugy is jatszhatatlan lenne a jatek. (ki fog kezzel felepiteni ezen a lassu flash-es feluleten tobbszaz epuletet? ugyanmar.)
kulonbozo windows-os appokkal meg egy fokkal jobb a helyzet, de azok sem kinalnak mindenre megoldast.
masreszt pedig mar elertem a 18 koruli utcaszamot, ami felett mar nemerdemes ugyebar vasarolni. 1-2 utca lenne amit cserelni tudnek nagyobbra, de a bevetelt mar nehezen tudnam feljebb tornaszni, a mostani kb. 11-12 millirad/napi-rol. az utobbi kb 1 hetben amugy is csak belepkedtem, de gyak. nemnagyon epitettem semmit.
harmadreszt egy primitiv user kb 10 kulonbozo accrol tamad par napja folyamatosan (kb 90 hazard, es demolish tortent eddig. az acc neveket nem masolom be ide, mert egytol egyig mind primitiv, es obszcen). amire mar kedvem sincs valszolni. nagyon idoigenyes lenne, es nemis hiszem h abbahagyna. bar nemtudom mi elvezet van az allando ok nelkuli rombolasban, na de ez mar nem az en problemam.
amugy a kezdetektol jatszottam a monopolyval (nemhiaba nyitotam neki topicot
, es mar volt tobbszor h na akkor most abbahagyom vegleg, de nem. ) eleg gyorsan az elre is kerultem. par het utan mar a NATIONAL hungary listan voltam, az utobbi kb 3-4 hetben pedig folyamatosan tartottam az 1. helyet a NATIONAL-on. igen, ASUS754 vagyok, voltam 
az utcak eladok, neverteken. (4-15 millirados utcak, kb 18 db. a legnagyobb utcan napi 2,2 millirad bevetel) aki gyorsabb az viszi. megprobalok majd tobbszor belepni.
-
Konflikt
addikt
válasz
Konflikt
üzenetére
es mar ez van, nem lehet belepni
Wow! It's a super busy day in
MONOPOLY City Streets.
There are so many potential property tycoons getting ready to buy streets and start building.
The game is working just fine, but you may have to wait your turn (at least you don't have to wait in jail).
Just wait a few minutes and try again. -
zem
csendes tag
van 18 M utca ROPI2882 -n, min 10 milliárd, meg 50 kisebb
-
Konflikt
addikt
pff ez egy utca collector. 83 db utcaja van most, es mind 10 milla feletti. elso 3-4 oldalon vagy 5-8 db 30 milla koruli is akadt.. eleg jol mehet neki az utcakereso program.
jam, azzal ugy jartam, h offereltem (jopar napja) es latom h visszadobalta oket. majd ramentem az utcara, es lattam h free. sztem megszunt az accja. mak volt, mert kb 30 perce jott a notify rola h visszadobta. szval senki nem nezegelodott arrafele, meg programok sem futkaroztak eppen azon a kornyeken

-
TKey7
csendes tag
válasz
Konflikt
üzenetére
Egy 12milliós utcáért kért először 12milliárdot, aztán visszaküldte hogy 17milliárdot kér... Lehet, hogy ez nem sok érte, de az ugrás a két kérés között szerintem az...
Accnév: SIMTHO
Amikor még ajánlatot tettem neki, akkor 16 utcája volt... kicsit megszaporodtak...22milliós utca freeben

-
TKey7
csendes tag
Az a 80milliárdos dolog tényleg durva...

Eddig nem tudtam, hogy így számolják az adót... de köszönöm az infót, hasznos volt...
Nekem szerencsére ma visszaküldték a milliárdos ajánlatomat, hogy többet kér az illető... de én nem vagyok hajlandó neki annyit adni... szóval ennyi...
Viszont hosszú keresgélések után találtam 8 milliós utcát (eddig ez a legnagyobb, ami birtokomban volt) csak egy kicsit girba-gurba

-
zem
csendes tag
sok hiba van a játékban, és ez bosszantó tud lenni
nekem is áll pl. 4 milliárdom 2 hete utcában, és semmi válasz
ha így folytatódik, elkezdem rombolni, hátha visszaküldi
a legdurvább az volt, amikor egy este 80 milliárdnyi utcám tűnt el egy tranzakcióban, és azóta sem érkezett meg a vevőhöz, ez a bug akkor több száz felhasználót érintett, és nem javították ki azóta sem
ha sok utcád van, akkor sem veszítesz, csak nem termelnek pénzt, ezt csinálta pl. a global 1 is ( a tegnapi, valami deinemudda v hasonló). 34 utca felett nincs bevétel, szerintem ez áll a szabályzatban is
Ja, van egy utcám a ROPI2882-n, a w 255 th st, ez mindkét oldalra megy, vízszíntes, szóval nagyobb, mint gondolnátok
-
TKey7
csendes tag
Sziasztok!
Nem teljesen értem, hogy lehet a játék szabályai alól kibújni. Már több mint egy hete tettem offert egy utcára, és azóta sem kaptam meg. Mondjuk az illető azóta még nem lépett be, lehet, hogy ehhez van köze. De akkor két hét után meg kellene kapnom az utcát, nem?
A másik furcsaság, ami a naívságomnak köszönhető; offereltem egy utcára, visszajött egy reális kérés arra az utcára, amit én teljesítettem is. Ez volt három napja, azóta az illető bejelentkezett többször is, viszont nem fogadta el az ajánlatomat. Ez mondjuk azért rossz, mert sok pénzem van benne (az mondjuk mellékes, hogy építkezni most nem éppen tudok)...

Egyébként a játék tetszik, bár szerintem van benne néhány hiányosság és érdekesség is; pl hogy valakinek több száz utcája van, és mégis tud játszani, holott az adók miatt szerintem már régen vesztenie kéne a meglévő pénzéből is...
Ennyi így elsőre...

zem; ment pü
-
zem
csendes tag
Rengeteg utca, sok vízszintes, sőt 5+ M is van ROPI2882-n
(az mondjuk minimum 700 M), licitek jöhetnek, alacsonyabbat visszaküldöm -
Konflikt
addikt
uj epuletek vannak ajatekban - bar biztos eszrevettetek.
-
-
zem
csendes tag
inkább elköltözöm Budapestre, hátha az békésebb város
úgysem tudnám eladni ma az összes utcát -
zem
csendes tag
Úgy tűnik, el kell adnom mindent mert folyamatosan támadnak, és nincs kedvem egész nap a gép előtt ülni, védekezni meg végképp, elég unalmas
ha valaki teljes áron megveszi az utcáimat, eladom ROPPANTDR néven
marad az utcakereskedelem, sajnos ... -
Konflikt
addikt
holnap atlepem a 100 milliardos ponthatart: )
-
zem
csendes tag
Na végre national tábla...
-
zem
csendes tag
válasz
Konflikt
üzenetére
288 épület van rajta, kb 250 monopoly tower. 26,3 milliárdos utca
már épül a következő egy vízszíntes 13 millióson
az is abból a szériából van
Mennyit adnátok 20+ utcákért max? nem vízszíntes egyik sem sajna, 20-23 M között vannakreggel épp hogy csak lemaradtam a national 10ről, pár nap csak, remélem
-
zem
csendes tag
válasz
Konflikt
üzenetére
16 M úton 150 házam van, ebből kb. 140 Monopoly Tower. Nem is egyenes teljesen. Csak félig van tele kb, vagy annyira sem.. Ez alapján 20 M út elég lenne a 400 épületnek. A bonusok persze félnek számítanak, akkor tízzel számolva 395 kell rá.
nembaj, nemsokára lesz 24 M utam, akkor megmondom
ROPI2882 néven még kb. 10 utcára lehet licitálni 5-13 M között, irányár 100M/M
-
Konflikt
addikt
rendben, lattam mar el is koltotted meg tegnap

hatalmas kell a towernek.. mondok peladakat:
vizszintes 13M-es utca: 220 db 30M, 12M-on kb 190-200 db elfer.
a tower meg legalabb 2x akkora (es csak 1 millaval hoz tobbet..) szval sacra kb fele fer fel ugyanakkora szakaszra. azaz kb. full 30M-os epuletes utcanak kene ugy vizszintes 28-30M-os utca sztem legalabb, a tovernek meg minimum ennek is a 2x-ese, en ugy 50-60millas utcara, vagy meg ennel is nagyobbra saccolom az igenyet. (sztem max par db ekkora utca lehet a jatekban. kene egy utca toplista mar
)off: ma reggel no1 voltam (vagyok) national hungary-ban, de sztem du-ra par helyezest csuszok, mire a tobbiek is belepkednek
-
zem
csendes tag
válasz
Konflikt
üzenetére
elküldtem az utcát, kellett a pénz
thx
frissítés után érdemes próbálkozni az utcakeresővel szerintemAzon gondolkodtam, maximum mekkora utcát érdemes venni. 400 db Monopoly tower a maximum amit lehet építeni, ez mekkora utcára fér el? tegyük fel vízszintesen...
van valakinek tapasztalata, vagy ötlete? -
zem
csendes tag
eladó utcák ROPI2882
10+ utca minimum 1.5 milliárd ha vízszíntes, a 13 M ami girbegurba szintén
2 már elment havernak, a többi szabad, nem tartom a pénzt sokáig, ha ok, mehet, ha nem, visszaküldömutcakereső:
http://www.mediafire.com/file/b0nj4ncmktz/MonopolyAutobot7.6.exe.zip
innen szedtem le
de vigyázz vele, lehet, hogy jelszót is lop, alreggel jelentkezz be szerintem -
Konflikt
addikt
-
Konflikt
addikt
nemkonnyu nagy utcakat dilelni.
a legutobb szerencsem volt, egy egyens 12 millasat vettem 500M-ert, tele volt apro epulettel, + par hazard. mostanaban visszadobaljak mar az 1,5 milliardos ajanlatokat is
nektek kb. mennyiert milyet sikerult eddig? -
Penge_4
veterán
"This street has been offered for sale as part of an offer on another street"
Én is csak ilyeneket találok...

-
sgergi
veterán
Srácok, az miért lehet, hogy több utcára is tettem ajánlatot, amivel a tulajdonosuk semmit sem kezdett. A 7 nap már réges régen lejárt (kb. 12 napja lehetett), de az utcákat nem kaptam meg. Van közöttük hazard-os utca is, azt is meg kéne kapnom nem? De amúgy a 4-ből egyet sem kaptam meg.

-
Konflikt
addikt
válasz
strangereist
üzenetére
udv

hat igen, sajnos nincs olyan opcio h ha nem akarsz varni/meggondoltad magad/mas utcara, akarmire kene a le - rejectelni az offert. pedig hasznos, es alap opcio kene h legyen.
bar sztem ez mar surolja a szabalyos jatek hatarait, mindenesetre az biztos h mukodik. (eddig napi 8-900M, neha tobb elment). de most egyik haveromnak tettem ajanlatokat, majd milliardonkent fektettem a let 30M-as epuletekre, 4 kor alatt egy piroskartya sem jott. sztem mas is alkalmazta ezt, mert mikor szoktam beirni a napi majd 1 milliardos buntiket, mki csak hallgatott

ilyen egybefuggo szerteagazo utcaval en is talalkoztam, sztem ez vmi bug folytan utca lett. nemhinnem h letezne olyan lehetoseg h pl. egy kornyeken megveszel egy rakat utcat, majd pedig mergezed oket. (nekem pl. olyan bugos az egyik utcam, h nem koveti az erdeti google maps vonalvezeteset, azaz egy bizonyos pont nyil egyenesen leroviditi az utcat, es bekapcsolodik az utca masik vegehez)
-
strangereist
csendes tag
szevasztok, kezdeném is azzal, hogy újonc vagyok itt, de a játékban nem...

nekem is kb 5milliárd kintlévőségem van utcákon, ugyanis sokan nem képesek elfogadni, vagy elutasítani az ajánlatok, mások meg egyszerüen nem jelentkeznek be, de az idő nekünk dolgozik
én specielle a bünti kártyákat úgy szoktam szinte a nullára redukálni (nem tudom volt-e már itt a fórumban) hogy a meglévő pénzemet ideiglesen csökkentem (ajánlatot teszek egy alreg-nek, amit késöbb az visszautasít) az építendő ház értékének kb 20szorosára, vagy inkább az alatt. így a kevesebb pénzből kevesebbet elv érvényesül (de általában nem szokott elvenni ebből) ez egy kicsit macerás egy idő után, dehát ez van
viszont lenne egy kérdésem, találkoztam kis településekkel, amiknek egy tulajdonosa volt, és az egész falu útrendszerét egy utcának tüntette fel (30m+), nem tudom, hogy ez egy egyesített dolog azáltal, hogy minden utcát megvett, vagy originále így lehetett megvenni?!
tudtok erről valamit?
-
zem
csendes tag
válasz
Konflikt
üzenetére
Ajánlatot tettem egy 20 milliósra, előtte 3 napig figyeltem, senki sem játszott az account-tal. ha minden igaz, pár nap múlva automatikusan elfogadja az ajánlatot.
Mi van akkor, ha utcát ajánlok fel érte, és mielőtt elfogadná, megváltozik az ajánlott utca értéke? az új ajánlatnak számít?
pl. 1 milliárdos utcát ajánlok fel, aztán ledózerolom a 6. napon? -
Konflikt
addikt
megkaptam az eddigi legnagyobb pirosat, egy ~500 millas utan jott egy 896 millas bazz

-
zem
csendes tag
5 nap alatt 1 db 200 M körüli piros lap volt, szerencse
napi 7-900 M bevétel mellett
teljesen vízszintes 10+ utca érdekelne túlárazva is -
SunBreeze
aktív tag
nem tudom h ez csak nálam lenne, de úgy vettem észre, hogy az épületeim között sokkal nagyobb hely van mint azelőtt... és így kevesebb fér el

-
Penge_4
veterán
válasz
Konflikt
üzenetére
Szerintem ennél sokkal egyszerűbb. Alapesetben a bónuszt 1-nek számolja, viszont arra nem vonatkozik a korlátozás. Amelyik feltétel előbb teljesül.
De erről csak úgy bizonyosodhatsz meg, ha ledózerolod a bónuszokat, hogy összesen csak 399 épület legyen a bónuszokkal együtt, majd építesz egy sima épületet.
Vagy ezekre az utcákra már bónuszt sem tudsz építeni?
-
Konflikt
addikt
hehe
ahogy fent irtak min.600 nap es ostag rang. -
Konflikt
addikt
egyik utcamon ossz. 409 db epulet van (391+18 bonus), de meg van rajt hely. epiteni nemtudok mar tobbet ra, penzt levonja (amit visszaad persze). alitolag 400-nal van a limit. most itt mindket esetben (ha beleszamoljuk a bonust akkor mar tobb, ha meg nem akkor meg kevesebb, azaz meg tudni kene epiteni ra) nemoke.
most akkor hogyvanez? -
Penge_4
veterán
Na én is megkaptam az első 250 millást.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Samsung kuponkunyeráló
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Robotporszívók
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Path of Exile (ARPG)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- 2021 Dell Precision 5560 (i9-11950H, RTX A2000, 32 GB, 1 TB NVMe, 500 nit 100%sRGB)
- KEYCHRON V1 Max Knob RGB HU - 2.4 GHz Wireless / Bluetooth / USB-C - GATERON KS-3X1 Milky Yellow Pro
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Garanciális ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Alienware 16 Aurora AC16250 16" QHD+ IPS Core 7 240H RTX 4050 16GB 512GB új akku gar
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, es mar volt tobbszor h na akkor most abbahagyom vegleg, de nem. ) eleg gyorsan az elre is kerultem. par het utan mar a NATIONAL hungary listan voltam, az utobbi kb 3-4 hetben pedig folyamatosan tartottam az 1. helyet a NATIONAL-on. igen, ASUS754 vagyok, voltam 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)