Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
kintvan a 0.4 is.
btw kaptam egy 55 m-es piros karyat, nemsokkal utana egy 103 millasat bazzz
-
SunBreeze
aktív tag
nekem ez nem működik, rákattintok az install gombra és csak egy szöveget hoz be:
[OFF]
// ==UserScript==
// @name Monopoly City Street BOT
// @namespace http://userscripts.org
// @description Auto Build, Auto Clear, Find Street
// @include http://www.monopolycitystreets.com/*
// @include http://monopolycitystreets.com/*
// @version 0.3
// ==/UserScript==function addInlineJavascript1(content)
{
var head, script;
head = document.getElementsByTagName('head')[0];
if (!head) return;...[/OFF]
-
Penge_4
veterán
Na mit találtam? Kár, hogy Operában nem működik.
Meg az is kár, hogy a büntetőkártyákról hiányzik a Discard gomb.
-
Konflikt
addikt
6. vagyok a localban 755 millioval

-
SunBreeze
aktív tag
nekem is elment a kedvem tőle, utóbbi 4 napban nem sokat építettem.
kivétel a mai nap: fogtam magam és 15 millás épületeket felhúztam, de hát ez is egy csomó időbe tellett... -
citkar
addikt
válasz
Konflikt
üzenetére
jaja, vagy kijelölni egy távolságot s oda húzzon ebből amennyi belefér, ha kártyát dob ott álljon meg
na meg h "fizetéskor" nincs sok kedvem fent lenni h letoljak egy bonust ahova kell

UI:vagy lehetne egy olyan h az első 10 épület normál árba kerül, majd 5 épületenként +10% ár h egy nap ilyen sokat építesz, ne az legyen h ott a több száz milla s ha kicsiket épít vki mindenkit leamortizálhat ha van ideje, türelme
egyszerűen elmegy a kevem ha belegondolom ha az 50k-s épületből kellene felhúznom mondjuk 150 milla értékben, vagy 200, plussz le is bonthatnám egyenként (vagy eladnia z utcát s újra megvenni) h újra felhúzzam s amortizáljam az átkozóimat, asszem inkább mással játszom, megvárom míg békés helyre esik vissza azt majd napi 20 perc játékkal is élvezhető lesz

-
SunBreeze
aktív tag
ma kb 10 kattintás kellett egy épület eladásához...

-
citkar
addikt
hát nekem mára kezd megtelni a hócipőm, egyszerűen annyit kattanni h mindent úgy csináljak, ahogy kellene h jól menjenek a dolgok, mert meg kellene "áldjak" pár emberkét, pénz van, lehetőség is, de türelem? na az nincs

-
citkar
addikt
válasz
Konflikt
üzenetére
én arra gyanakszom h nem pont, hanem bevétel vagy meglévő vagyon azaz a pénzed után számolja a levonást, ugyan valaki azt írta h valaki neki azt írta minuszba is lement, ekkor nem menne, de nekem úgy tűnt h minél több a kp, annál több a levonás, mintha olyan kártyák lennének h levonjuk a pénzed 25% vagy 50 vagy akárhány %-át
-
-
citkar
addikt
igazából a több száz milla bevétek mára még éppen csalás nélkül is belefér, mert az elején túl nagy hasznot lehetett még húzni, de sok a csaló is egyébként
másik gond hogy ha a legtöbb profitot akarod kihozni túl sokat kell kattogni egyszerűen és sokat kell megfelelő utcákat keresni
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy 3-4 napja nincs chance card-om? Bezzeg másnak van, már szinte az összes utcámon hazard van, alig kapok valami pénzt...
Milyen gyakran osztja a kártyákat? Ha jól olvastam, akkor az eladás-vétel függvényében kapom, de ez nekem most nem kedvez, mivel kevés a pénzem... -
Konflikt
addikt
-
Penge_4
veterán
Azt amúgy meg lehet valahol nézni, hogy egy utca mennyit ér házak nélkül? Mert mindenhol házakkal együtt mutatja az értékét.
-
Konflikt
addikt
csaltak. illetve regebben egy 7 millios utca pl. az 500K-s haz utan 3,8 millat hozott. ma mar csak 450K-t. ez egy 20 millas utcanal megnagyobb volt. ma az 1 millio feletti utcaknal nincs extra rent.
tobb 100 millas utca meg valszeg nincs. par 10 millasak a legnagyobbak sztem
-
xbit
csendes tag
hali!
Arulja el valaki nekem, hagyan lehet az, hogy 1-2 hete megy a jatek, de maris vannak olyan jatekosok, akiknek tobb100 millajuk van. csalnak?
5 milla kezdotokevel indult, vettem egy par utcat, epuletet, masnapra jovedelmezett mondjuk 2 illat. amikor azt is elkoltottem, masnapra lett belole 3...
nincs tul sok lehetoseg a jatekban, amit reggelre megkerestem, azonnal elkoltom epuletre, de nem keresek napi 100 millat...
Hogy tudtak megvenni olyan utcakat, pl amerikai autopalyak, amik epuletek nelkul is valszeg tobbszaz milla?koszi,
-
Konflikt
addikt
bazz neketek mi volt a rekord piroskartyas levonas?
az iment kaptam..
amugy minden nap szokott dobni 1-2 db 3-8 milla kozotti lapokat
-
-
SunBreeze
aktív tag
hat mostmar futja eleg sokra a penzem
a leginkabb az a baj, hogy nehezen talalni ilyen utcakat..
ha meg talal az ember egy 4-5 millas utcat nem gyozi teleepiteni es nagyon unalmas lesz tole a jatek
-
SunBreeze
aktív tag
ja, csak mit nevezünk hosszú utcának
3-5 millásakat?
vagy a 11-17 millásakat?
utóbbinál hosszabbat nem nagyon találtam.. (persze épület nélkül gondolom) -
SunBreeze
aktív tag
de szerintem még a mostani top 10 is eléggé gázos
-
SunBreeze
aktív tag
ma felettéb gyors

-
Konflikt
addikt
pfff fooldalon ez fogad:
Maintenance
The site will be going down for maintenance at approximately 10AM eastern time today, for approximately 3 hours. When it comes back up, we will have implemented procedures to start dealing with the cheating that has been widely reported.
Thank you for your continued patience as we work to improve the game.vicc az egesz mar. nem is tudom mert irok ide egyaltalan. igy elbaszni valamit.
-
Konflikt
addikt
dirket torlest nemtalaltam sajnos.
ez a jatek egy nagyon jo pelada arra h lehet elbaszni egy kivalo otletet, ami mogott kivalo nevek (google, hasbro), penz, lehetoseg all.
mod: sikerult nekik.
ja es nemaz a baj h most nem mennek 1:1 fole az utcak. csakh eddig mentek, es miutan vartad a nagy beveteleket, a toredeket kapod ma. mert lehet rendben lenne ez a bevetel, ha nemlattad volna h mennyit kaptal volna meg tegnap. csak igy mar mas a viszonyitas.
es ilyen mertekben nem lehet egy jatek menetet valtoztatni egyik naprol a masikra, bejelentes nelkul, jatek kozben. -
zetorg
senior tag
vissza vették a bérleti díjakat

4,5 milláért vettem egy utcát. tegnap azt írta, hogy 36 millát kapok. ma kaptam helyette 9et

-
citkar
addikt
válasz
Konflikt
üzenetére
nem kiforrott bizony, szeritnem h nem megy a jövedelem 1:1 fölé az korrekt
de h ilyen lassú, míg felhúzom a megfelelő épületeket...eltelik a fél napom
változtatásokról meg jah, legalább utána szólnának h ez van, és nem nálam hibádzik
lehet törölni magad? na azt kerestem de nem találtam, merre?
-
citkar
addikt
én azt vettem észre, h hiába veszek egy drága utcát az épületek árát se hozza vissza az út
sőt a tegnap megvett utcáim, amikre tegnap egy épület a többszörösét hozta, az újak már keveset csaknálatok is így van, van csak nálam?

-
Konflikt
addikt
ugyanugy megy a cheat el van baszva meg mindig.
egy peldautca erteke: 7,6 milliard
epulet darabszam: 896 db
egy darab 2,8 millas epulet naponta 105 millat hoz, es az ossz napi bevetel ezekbol 150 millirad (!!) lenne.ja de csak lenne, mert van rajt 68 hazard.
bazzeg. en meg szorakozok 30+ milla bevetellel? vicc -
JetiRulez
őstag
Ki fogom próbálni, ha lesz egy kis időm.

-
SunBreeze
aktív tag
már fáj az ujjam, annyi házat építettem ma

-
Penge_4
veterán
Van könnyebb módja is a csalásnak...

Nézz néha a Leaderboards-ra...

-
citkar
addikt
válasz
SunBreeze
üzenetére
gondok lehetnek a serverekkel, vagy valami, lassú nagyon
érdekes h egyes földrészek vagy helyek különösen, amerikában és ausztráliában gyakorlatilag meghaltam, míg európában még használhatóNem tudom, hogy vagytok vele, de szerintem kicsit eláraztak pár dolgot, egy drága utcával, 10-20 millióssal olyan jövedelemre lehet szert tenni, h ihajj-csuhajj s mára (vagy aki szerencsés s jól összejött már tegnap) is simán vehetett ilyet (csalás nélkül persze).
Még Mr monopoly 10-20 miliárdos utcáira se kell sokáig gyűjtögetni így.Ja és remélem bevezetnek pár dolgot h csökkentség a cheaterek kadvét pl egy utcát ha megveszel legalább 48 vagy 72 óráig ne adhasd el, vagy pár jó ötletet amivel legalább csökkentenék a csalókat.
-
SunBreeze
aktív tag
ma nagyon nehezen tudok házakat építeni, mindig feljön egy hibaüzenet... nagyonidegesítő

-
citkar
addikt
ez egy szerencsekártya
azt írja h letehetsz vmi csúnya, rossz dolgot valakihez (hazardot- de csak olyan utcára ahol nincs bonus épület) s akkor nem kap a tulaj azután az utca után nyereségetha nem akarod akkor a jobb oldali (asszem piros gombbal-talán Discard) elrakod s ha nem kapsz újat de kilépsz, akkor belépéskor felajánlja megint)
-
Gard
csendes tag
Mikor belépek a játékba ez fogad. Level 2-es vagyok van 3 utcám ,de sehol se tudok vásárolni új utcát mert ezt írja ki. Mit tehetek ez ellen?
-
SunBreeze
aktív tag
ja.. szerencsére... eléggé béna voltam hogy félrekattintottam

amúgy ti hol tartotok? (mennyi utcátok van? és mennyi bevételetek lesz holnap)
vagy inkább írjátok le a neveteket, és megnézlek titeket
-
zetorg
senior tag
én most amerikában próbálkozok.
találtam 4-7 millás utcákat a pusztában
4 millás utcában 1.973.000-t fizet a 2 millás épület

-
SunBreeze
aktív tag
annyira tele vannak pest utcái már...
-
laszloze
csendes tag
Sziasztok!
segítség!
most ismerkedem a játékkal, és és a vagyonom nagy részét el is vesztettem asszem
vettem 3 utcát, építeni akartam, de nem tudtam, hogyan kell, de a pénzem elfogyott, az épület nem épült fel...
most van 18000-em, és a legföbb kérdésem, hogy hogyan lehet pénzt szerezni???elöre is köszi a válaszaitokat!
laszloze
-
vadani
tag
válasz
SunBreeze
üzenetére
lehetne egy olyan klánt ami lokálpatrióta módon működik és ebben segítjük a tagokat is, aki pesti és mondjuk x kerület akkor az arra korlátozza a működését viszont, ha egy klánt tagot csúnyán támadnak megvédjük. Egy ötlet
Vannak felvásárló eladók ilyenek is lehetnek ők segíthetnek azoknak akik konkrét helyeket akarnak megszerezni, és a többi és a többi -
vadani
tag
sziasztok nem szervezkedünk egy kicsit
? vagy van-e hely ahol vagy valami klán
? ahol együtt tudnánk működni
? -
SunBreeze
aktív tag
a kártyákat meddig lehet tartogatni?
egyből el kell lőni őket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)