- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslie
tag
válasz
ZeUS2140 #869 üzenetére
Vegyél vissza egy kicsit a stílusodból kisapám!
Nem szokásom lenézni másokat azért mert nem Bp.-en laknak. Azért mert én itt lakom az nem jelent semmilyen kiváltságot, csak annyiban könyebb az itt élőknek, hogy itt nagyobb a választási lehetőség.
Én nem lenézésből írtam azt, hogy ''megnéztem, hogy hol laksz'', hanem azért, hogy feleslegesen ne adjak olyan tanácsot, hogy pl. menj el a Lomexbe vagy az Elektro Konthaba és ott olcsón tudsz venni, mivel ezek a boltok nem a szomszédodban vannak. Egyébként én általában ezekben a boltokban szoktam vásárolni.
Őszintén, ha azt a választ kaptad volna egyből, hogy menj el ide és ide ezekbe a boltokba, amik Bp.-en találhatók, akkor mennyivel lettél volna előrébb? Én legalább vettem a fáradságot és a megnéztem a névjegyeden a Lakhelynél lévő helyiség nevét és nem traktáltalak ilyen boltok nevével.
Az ember tanácsokat nem azért ad, hogy hálálkodjanak neki, hanem azért, hogy segítsen az embertársán. Erről ennyitt. Részemről befejezve. -
Laslie
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest