Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttower
aktív tag
köszi szépen. így akkor gyakorlatilag az egészet lemodellezhetem, és azokat a gombokat használom amelyiket szeretném.
-
ttower
aktív tag
üdv
a billentyűzet milyen jeleket küld a gépnek? a kérdés arra irányulna hogy a gép honnan tudja hogy entert ütöttem le, vagy egy a betűt. lehet valahogy billentyűzet nélkül szimulálni az egyes gombnyomásokat?mod: első kérdés megválaszolva. [link]
-
ttower
aktív tag
válasz
CounterBoci
üzenetére
szvsz itt a két csatorna azt jelenti hogy beleköthetsz egy sztereó csatornát, és ez fogja a hangalakat meghajatni, illetve a rákötött subot. (a bemenet lehet vonalszintű(rca) vagy már erősített(jobb oldali banáncsatik));
-
ttower
aktív tag
üdv mindenkinek
tudnátok mondani egy olyan kapcsolást ami a gép soros portjára kötve 4 bemenet és 4 kimenet között tud váltani? (egy bemenet 3 vezetékből állna)
a lényege az lenne hogy a 4 bemenetre küldött jel útját én válasszam ki. -
ttower
aktív tag
üdv mindenkinek
egy elég sürgős kérdésem/kérésem lenne. tudna e nekem valaki csinálni egy olyan valamit ami 12 volt váltót generál 12 volt egyenből (géptápról menne, vízhűtéshez kell). hétfő reggel utazok el és addig kéne megcsinálni, szóval elég sürgős. fehérvár és környékiek jönnének szóba.
előrre is köszönöm
ttower -
ttower
aktív tag
hy all
kéne egy áramkapcsolgató áramkör
lényeg hogy 12 voltot (10 amper) kapcsolgasson 2 kivezetés között és lehessen szabályozni a sebességét, de ne potméterrel hanem valami ''digitális'' megoldással ( ha nö a fesz akkor gyorsabban kapcsoljon, ha csökken lassabban vagy valami hasonló), és másodpercenként kb 120x kapcsoljon max
előrre is köszi -
ttower
aktív tag
üdv
valaki tudna segíteni hogy 2 vagy 3 mili vastag alumínium lapot merre lehet kapni és kb milyen árban?
ha lehet fehérváron vagy környékén, de pest se kizárt
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi