- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz
#04331520 #20827 üzenetére
Hát megmondom őszintén én nem küzenék a helyedben x1-es cuccal. Szerintem nem lehet átalakitani mivel a kártya x4-es, max x1-es kártya, ha találsz. Meg nem is biztos, hogy érdemes, pci-e x1 azt hiszem max 500MB/s, annyit tud egy satás 860 evo is 2,5" -ban. Nem szoktak x1-es slotba nvme-t tenni, pont azért mert kicsi a port sávszélessége. Plusz ha régebbi a géped, akkor a bootolás is problémás, mert külön boot pen kell hozzá ha a bios nem támogatja. Nekem van egy gépem amiben kártyás nvme van. Ott kell egy boot pen, mert 1366-os a lap és azok még nem támogatnak ilyet. Pendrive-ról kell tovább bootolnom az nvme felé. Max 900MB/s az olvasása az 1800 helyett az ssd-nek mivel x4-es slot, az még annyit támogat. Viszont x1-be semmi értelme sztem. Jobban jársz tényleg, ha visszaküldöd elállással a kártyát és veszel egy sima ssd-t.
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz
pacni120 #20815 üzenetére
Ohh egy végső állapotot remélem dobsz majd fel!
Nekem közben bukó a vidkártya festés, mert leváltottam a frissen jött szerzeményt, cpu borda még esélyes mondjuk. Csak még nem volt időm foglalkozni vele. :/
Nem tudom sajnos, én csak hosszabbítóra kerestem rá nem teljesen új kábelre. Viszont ha google-ba nem találsz esélyes, h nincs ilyen.
X8, X16 szabad slot sincs a gépedben??
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz
#64570368 #20811 üzenetére
Most vetted? Én pont ezt néztem be múlthéten, már vissza is küldtem a boltnak és kicseréltettem. Másik tökéletesen működik. Én nem nagyon találtam konvertert, de látom pacni120 kolléga leleményesebb volt.
(#20810) pacni120 Köszi! Kíváncsi vagyok milyen lesz. Én megvárom a maradék ventit és ha úgy is tetszik a látvány akkor nem festem be most sztem. Így most olyan fekete-fehér kombós, de sztem így se néz ki vészesen rosszul.
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz
pacni120 #20807 üzenetére
Ohh kíváncsi leszek a véleményedre, megírod ha tesztelted?
Igen hőálló van a videóban is. Körbenézek még, nem sos a dolog így is még agyalgatok kicsit, h mi is legyen, lefújjam e ne fújjam. Még lehet alszok rá párat.
Nem igazán vágom, hogy festékből mi a márka, csak több videót megnéztem és mindenhol ezt a dupli colort használták kb. Itthon viszont elég más a doboza ahogy te is látod, minőségét meg nem tudom. Talán ebay-en németből lehet rendelni azt a kinti dobozosat. Nem tudom végül egy gyártó e a kettő, de gyanítom nem. Először még kell újabb 3 fehér venti XD Köszi a tippeket amúgy!
elite.cs11 én fehér phanteks kábel hosszabbító szettet vettem, tök jók, van vezető is hozzá így szépen rendezhető. Van több márka is, árukeresőn nézz körbe sztem. Már ha egyre gondoltunk.
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Sziasztok!
Van itt esetleg valaki aki festett már műanyag/fém alkatrészeket? Az a helyzet, hogy le szeretném festeni a VGA fekete műanyag borítását és a back plate-t fehérre. Illetve talán még a cpu hűtő bordáját ami szintén fekete. Tudnátok ajánlani fehér matt festék spray-t? Néztem youtube-on videókat ott Dupli Color festékkel fújták rákerestem itthon viszont nem találok ilyet, illetve van szintén Dupli Color festék, de nekem ehez képest már a doboza is ultra gagyinak tűnik. Mindenképp minőségi megoldás érdekelne. Tudnátok itthon kapható jó minőségűt ajánlani erre a célra? Itt a videó ami ihletet adott:
1:42 -nél mutatja a festéket.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest