- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
Semmi érdekeset nem írnak róla. A dobozban sincs semmiféle manual (nem mintha szükség lenne rá).
Szerk.: még linkelni sem lehet. Mindegy, a ventilátor menüpont alatt van.
-
Skizz
addikt
Nem találtam így hirtelen jobb témát, így ideírom:
Kb. 2 hét alatt leszállított nekem a Gibzone Bt., egy 3,5-ös Revoltec contollert, ami szép, meg minden, de valószínűleg hibás.
Kipróbáltam a következő ventikkel:
12 centis CM gyári venti (eliteben)
8 centis Spire kék ledes venti
2db 12 centis GT SB II venti
9,2-es CM venti a TX-enA hibajelenség:
A két GT-vel ha jól hallottam semmi gond nincs, azonban ha a Spire és CM ventiket próbálom szabályozni, akkor 12V alatt előjön egy nem épp kellemes, ellenben rohadt hangos "zúgó" hang, mely a feszültség csökkentésével egyre hangosabban és magasabb frekvencián szól. A hang egyértelműen a szabályzóból jön...
Valakinek van tapasztalata ezzel a bizonyos controllerrel, ill. szerintetek ez most gyári hibás, vagy csak a ventiket nem szereti?
Mindkettő kurva jó, mert egyrészt vártam erre a szarra több, mint 2 hetet, másrészt postával kipengettem érte 5k-t erre lehet kiderül, hogy hibás?!Aztán amilyen teszetosza módon intézték a házhozszállítást (had ne részletezzem...), a gariból valszeg sose kapnám vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Assetto Corsa EVO
- Nők, nőügyek (18+)
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest