Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Nagy kérdéssel fordulnék az itt egybegyűltekhez...
A hát front USB kábelét szeretném szétszedni. Óvatosan már próbálkoztam vele, de nem jutottam dűlőre, és nem akartam túl erőszakos lenni. Én úgí gondoltam, hogy a kicsi pöcköket fentről benyomva, ki tudom húzni egyenként a szálakat. Eddig nem sikerült, de jó úton járok? Vagy van valakinek egyéb tippje?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
kutyatm
üzenetére
Erről lenne szó. Sajna a bolt már nem üzemel...Flaspoint nagykerbe sincs.
Óvatos akarok lenni, nehogy szétcsesszem a tápom, nem 2Ft, és nagyon nincs kedvem újat venni. Ráadásul, ha normálisan csinálom, akkor bármikor vissza tudom csinálni, így nem lehet gond a gariztatással...
-
TazLeacher
nagyúr
Kisebb problémám akadt. Meglenne minden a "tápmoddinghoz", de sajnos nem kaptam olyan szerszámot, amivel a 24pines tápcsatit normálisan le tudnám szedni. Nem tudja valaki, hogy honnan tuddnék ilyet szerezni? Illetve nincs valakinek kölcsön/eladó?
-
TazLeacher
nagyúr
Kaptam privit, köszönöm!

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Már lejárt a MOD idő...

Valahogy így gondoltam...
Mivel látom ezt a képet, és ez egy létező, gyári AeroCool ház, gondolom nem lehet nagy gáz. Max a táp. Viszont a fent lévő táp elvileg nem érne el a VGA evntijéig, így nem az abból kijövő meleg levegőt szipkázná, viszont a VGA által kinyomott meleg levegő távozna a ház tetején lévő venti segítségével...
-
TazLeacher
nagyúr
Egy érdekes kérdésem lenne:
Most készülök Stacker 830-as házat venni. Aki ismeri a házat, az tudja, hogy a házból simán kihúzható az alaplapi tálca a hátoldoallal együtt.
Az lenne a kérdésem, hogy mi van akkor, ha én ezt fordítva rakom vissza. Vagyis ha a házat szemből nézzük, akkor az alaplap nem a ház jobb oldalára, hanem a bal oldalára kerül...ez ugye egy kiscit megvariálja a dolgokat, mert így a procihűtő a ház aljába, míg a VGA a ház tetejébe kerül, a táp alá.
Okoz ez bármilyen problémát a gép működésében? Itt leginkább a légmozgás megbabrálására gondolok, vagy teljesen mindegy.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Mi vaaaan?
Forrasztgatni? Azt hittem valamit kipattintok-bepattintok, kicsi a hely, sokáig tart, ezért lehet bonyolult.

Ezt azért még megrágom...

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
thx
Konéztem az új CM házat a HAF 932-t, de nem tetszik az első 23-as piros venti. 23-as ventit meg nem lehet kapni minden sarkon...

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
UP!
-
TazLeacher
nagyúr
Lehet egy ledes ventibe ledet cserélni? Ha igen, mekkora macera?
Piros ventiből akarok zöldet vagy kéket csinálni...
-
-
TazLeacher
nagyúr
Hali!
Van egy Gigabyte 3DAurora házam. Az lenne a krédésem, hogy van-e valakinek arra tippje, hogy az elején lévő kék műanyag elemet hogyan tudnám zöldre cserélni. Nem konkrétan a cserével lenne a gond, hanem hogy honnan tudnék oda olyan műanyagot szerezni a kék helyére...köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OTP Bank topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vicces képek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi