- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakeem
aktív tag
válasz
Vidual001 #18058 üzenetére
Ezt a szalagot szerintem sehogy nem fogod rávenni arra hogy bármiféle külső hatásra amit a te géped tud számára generálni változtassa a színét.
Ez egy aio pakk. Egy csini táppal, vezérlővel és távirányítóval.Én valamelyik PWM alaplapi venticsatiról vennék le jelet + egy színszabályzó táp elektronikát csinálnék hozzá és kész is.
Hacsak nem szét lehet berhelni azt a tápot és kioperálni belőle a színszabályzó elektronikát átalakítás céljára.
De szerintem a te vágyadra már valamilyen számteches moddig kit létezik.
-
adatfalo
senior tag
válasz
Vidual001 #18058 üzenetére
Hali!
Ahhoz, hogy hozzá tudj kezdeni rá kéne jönni, hogy a hűtésben lévő led hogyan csatlakozik a nyákhoz(vagy a nyákon van a led?, képek alapján nekem nem egyértelmű), valamint, hogy milyen módszerrel dönti el, hogy milyen színű legyen(mennyire van terhelve), mivel van pár lehetőség: pl figyeli a hőfokot és adott gpu core temp-nél változik, vagy a tápból jövő áram nagysága szerint méri stb.
Remélem nem mondok hülyeséget (a többiek majd kijavítanak), először meg kéne nézned, hogy milyen led-ek vannak a vga-dra integrálva, és ahhoz hasonló paraméterűt vásárolj, ha ugyanígy 4 lába van ( R G B + ) és a többi paraméter is stimmel, akkor az általad linkeltel is lehet próbálkozni, a + lábra pedig 12V-ot kötsz hálózatról, vagy átforrasztod a tápod egyik kábelét.
Én csak akkor kezdenék neki ha nem félteném a vga-m.
Üdv,
adatfalo
-
flymi
addikt
válasz
Vidual001 #17939 üzenetére
Esetleg még az jutott eszembe, hogy megcsinálhatnám Molex csatisra. Ekkor elég ha a piros és a föld (fekete) van rákötve? Így gondolom 12V-on fog járni. De a legegyszerűbbnek még mindig az tűnik, hogy lecsippentek egy 4 pines ventiről egy csatit és összeforrasztgatom a kábeleket. De nekem az a zöld színű sehogy sem tetszik... Így kéne bekötni, ahogy ezen a képen van, csak a sárga az a ződ?
Tudom elektronikából egyes, leülhetek. Sosem tanultam villanyszerelőnek vagy józan eszű Pista bácsinak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest