Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
shteer
üzenetére
Ha a ház oldallapjának egyik felén nincs perforáció (akasztó pöckök), vagy felhajtás, akkor ipari géppel is kivitelezhető, ha a felhajtás a hátulján nincs 10mm és a perforáció távolabb esne tőle.
Ha van perforálás mindegyik oldalon, akkor maradnak a modderek... házi barkács topikban valószínűleg tudnak ajánlani valakit, mert sokan fóliázással, festéssel stb is már megfordultak. -
Fej vagy füllhalgató... Pontasabban azért, mert ahogy néztem amit linkeltél, az a nagyobbik csati... (gondolom tudod, hogy van több méret.. általában a 3,5-ösök vannak a füleseken.. és átalakítóval mennek a normálisabb hifikbe.. )
csak azért,mert elsőre én is megörültem, mert a kis AKG-men, nekem is ilyesmi kinézetű dugesz van.. csak épp nem 6,3-as
(igaz, még nem ment tönkre.. de ekem elég gyengének tűnik ez a vékonyka kis "zsinór"... -
TESCO-Zsömle
titán
KáCsa Audio. Itt kapsz olyan aljzatokat meg dugókat, hogy a szemed gúvad tőle... Na meg a pénztárcád is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
shtml
őstag
Igen, szükségük van, mégpedig minél alacsonyabbra. Magasabb hőmérsékleten nő a rézhuzal ohmikus ellenállása, ez veszteséget okoz. A ferritmag permeabilitása csökken, ezáltal már kisebb áramnál is telítődhet. Ha a ferritmag telítődik, lényegében nullára csökken a tekercs induktivitása és megugrik a kimenő áram.
Ezeket a hatásokat figyelembe veszik a tervezéskor, ezért nem kell aggódnod miattuk. Sokkal lényegesebb a FET-ek minél jobb hűtése.
-
04ahgy
nagyúr
-
04ahgy
nagyúr
Csatlakozva Rive @ #5930 hozzászólásához: tudtommal a +12 egyenesen az alaplapi +12V táp layerre csatlakozott régebben. Mikor még nem volt szabályozható. Ezek után jött a 3 lábú de BIOS-ból szabályozható venti, ott 1A-nél nem több a terhelhetőség. Most, a 4 lábú, PWM-es ventik esetében a ventillátor-elektronikába költözött a PWM, és információim szerint ismét a +12V layerre csatlakozik a venti tápfesze. Tehát nagyon terhelhető, 2-3-4A akár.
De nem árt bármiről megbizonyosodni, és inkább feltételezni, hogy nem terhelhető, csak mérsékelten.
HGyu
-
((DTM))
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én meg pár ezernél többet nem költenék rá. Így hát marad a régi. Vagy max haverom megcsinálja ő jobban ért hozzá a saját motorját is ő festette le 

(igaz, még nem ment tönkre.. de ekem elég gyengének tűnik ez a vékonyka kis "zsinór"...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)