- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
-
imibogyo
veterán
válasz
HollyBoni #17227 üzenetére
Hát ha előbb jelzel, akkor vágtam volna neked és fel is hoztam volna Pestre (többit priviben). Sajnos legközelebb csak 2-3 hét múlva leszek a raktározott anyagaim közelében. Ha addig jó neked, akkor megbeszélhetjük. Ha nem akkor, sajnos nem tudok segíteni. Esetleg a most következő hétvégére tudok felhozatni hozzám a lakáshoz, mert szüleim jönnek majd fel unokázni. Ja és 2 mm-es anyagom van.
-
macko20
őstag
válasz
HollyBoni #17163 üzenetére
Nem annyira belváros de...22.ker ánizs u
"Ami itt nincs azt máshol lehet kapni..."
-
válasz
HollyBoni #17161 üzenetére
Valóban nem látok rá semmi utalást a gittel való reakcióra, azonban autóiparban sokat használják, szerintem működött nekik.
Átmenet lehet, hogy a gittet lealapozod fekete festékkel, és arra a gumispray. Persze tudom, hogy akkor már festhetnéd is.
Vagy, ami a legjobb módszer, csinálj próbafestést pár négyzetcentin.
-
válasz
HollyBoni #17159 üzenetére
A gitt, amit én is gittnek hívok, de amúgy talán kitt-nek helyes mondani, szóró/glett formájában megoldás lehet.
A másik amivel próbálkoznék előtte, hogy sokszor felcsiszolni-lefesteni-felcsiszolni-papapa... hátha akkor eltűnik. Felületi érdességet tapintással bizonyos szint után nem tudsz megkülönböztetni, látszatra azonban különbözőek.
-
Bari
Modder
válasz
HollyBoni #11943 üzenetére
Amennyiben nem teljesítmény ledet szeretnél rákötni hanem sima normál, max nagy fényerejű ledet, akkor mehet a venti saját tápjára, nem kell külön molex csati, de a korlátozó ellenállást ne felejtsd ki a ledek elöl. Az ellenállás értékének kiszámításához itt találsz segítséget. A normál ledek 20mA-t kérnek, a nyitófeszültségük függ a led színétől.
Ezek általában: Piros 2V, Zöld 2.2V, Narancs 2V,Sárga 2.1V, Kék 3V, Fehér 3.5V de a legbiztosabb a led adatlapján megnézni ha van neki. A két led mehet sorba kötve így csak egy korlátozó ellenállás kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- Cooler Master V650 V2 moduláris táp eladó /Garanciás/
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest