Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Na a helyzet:
2 Xbox kontroller volt rossz, mindkettőben a fekete szál szakadt el az USB kábelben. Valamiért a szálakat összeforrasztva nem lett jó, ezért az alaplapra forrasztottam újra 4 szálat, az alaplap másik oldalára. Működött. Aztán összeraktam. Biztos minden érintkezett mindennel, mivel össze-vissza villogott mindenféle színben, addig, amíg egyszer csak abba nem hagyta. Akárhányszor próbáltam összeforrasztani, az 1-es és 4-es lámpa felvillan, aztán kiég.
A másikkal megcsináltam ugyanezt, most faszán leszigszalagoztam, és tart mint az atom. Félek, hogy az elsőt végleg elcsesztem. Mekkora erre az esély?
-
Dinter
addikt
Xbox360 kontroller, fekete szál el van szakadva.
Normális esetben egyszerre felvillan mind a 4 lámpa, majd az 1-es világítva marad. Itt viszont előbb az 1-es és 4-es, aztán 2-es, és 3-mas, majd elalszik, ha összérintem a két fekete kábelt. De egyszer sikerült úgy összeérintenem, hogy normálisan működött. Miért ennyire "allergiás"? Ha közvetlen az alaplapra érintem a feketét, akkor sem egyszerre villanak fel?

-
Dinter
addikt
Túl sok forrasztóanyagot el lehet távolítani valahogy a pumpán kívül?
Olyan előfordulhat, hogy a pákától megég a réz szál és elromlik?
-
Dinter
addikt
Forrasztópákát le lehet hideg vízzel hűteni, vagy meg kell várni míg kihűl?
Azzal elcs*szhettem a kontrollert, hogy úgy forrasztottam, hogy közben be volt dugva az USB-re?
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Most jött meg a forrasztópákám, viszont még nem forrasztottam. Amiket néztem tutorialokat, ott a vezetéket melegítették fel, és ahhoz forrasztották hozzá az anyagot. Viszont nekem USB kábelen belüli szálat kéne, amit nem bírok felemelegíteni, olyan pici. Hogy tudnám megoldani?
-
Dinter
addikt
Alkalmankénti forrasztásra milyen olcsó alternatívát ajánlotok? Pl. Elszakadt usb vezeték
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest