Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Na a helyzet:
2 Xbox kontroller volt rossz, mindkettőben a fekete szál szakadt el az USB kábelben. Valamiért a szálakat összeforrasztva nem lett jó, ezért az alaplapra forrasztottam újra 4 szálat, az alaplap másik oldalára. Működött. Aztán összeraktam. Biztos minden érintkezett mindennel, mivel össze-vissza villogott mindenféle színben, addig, amíg egyszer csak abba nem hagyta. Akárhányszor próbáltam összeforrasztani, az 1-es és 4-es lámpa felvillan, aztán kiég.
A másikkal megcsináltam ugyanezt, most faszán leszigszalagoztam, és tart mint az atom. Félek, hogy az elsőt végleg elcsesztem. Mekkora erre az esély?
-
Dinter
addikt
Xbox360 kontroller, fekete szál el van szakadva.
Normális esetben egyszerre felvillan mind a 4 lámpa, majd az 1-es világítva marad. Itt viszont előbb az 1-es és 4-es, aztán 2-es, és 3-mas, majd elalszik, ha összérintem a két fekete kábelt. De egyszer sikerült úgy összeérintenem, hogy normálisan működött. Miért ennyire "allergiás"? Ha közvetlen az alaplapra érintem a feketét, akkor sem egyszerre villanak fel?
-
Dinter
addikt
Túl sok forrasztóanyagot el lehet távolítani valahogy a pumpán kívül?
Olyan előfordulhat, hogy a pákától megég a réz szál és elromlik?
-
Dinter
addikt
Forrasztópákát le lehet hideg vízzel hűteni, vagy meg kell várni míg kihűl?
Azzal elcs*szhettem a kontrollert, hogy úgy forrasztottam, hogy közben be volt dugva az USB-re?
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Most jött meg a forrasztópákám, viszont még nem forrasztottam. Amiket néztem tutorialokat, ott a vezetéket melegítették fel, és ahhoz forrasztották hozzá az anyagot. Viszont nekem USB kábelen belüli szálat kéne, amit nem bírok felemelegíteni, olyan pici. Hogy tudnám megoldani?
-
Dinter
addikt
Alkalmankénti forrasztásra milyen olcsó alternatívát ajánlotok? Pl. Elszakadt usb vezeték
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest