- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
Landon #18929 üzenetére
Amit imibogyo linkelt az már olajoz is a levegős szerszámok alá.
Csak leválasztó és nyomás szabályzó, talan a legolcsobb megoldás itt [link]
vagy webáruházas [link]
nekem van egy ilyen extol (meg olajozós is mert többfelé van ágaztatva a levegős rendszer) és teljesen jól működik, a 10 bar-t is bírja, mert annyinál kapcsol le a kompresszor
nekem ugy rémlik az Einhell kompresszor 1/2 colos csatlakozású, bár mostanában nem szerelgettem. anno az 50 literhez még hozzácsaptam egy 80 literes gáztartályt (autóbol kivett, nem lett ujra vizsgaztatva a tartály) igy van most 130 liter puffer, ami elég tartalék akkor is ha valami több levegőt kér.
Ha nagyon fontos, estére megnézhetem otthon
csak vízleválasztó nyomászsabályozó és műszer nélkül: [link] -
imibogyo
veterán
válasz
Landon #18926 üzenetére
Ez nem is tartályos, tehát nincs tartályban összegyűlő kondenzvíz, ettől még nem fújnám jó szívvel a gép belsejébe. Olcsón lehet már kapni levegő előkészítő egységet (én valami 4500 Ft-ért vettem, csak most nincs időm boltokat keresgetni neked) ez megköti, mind az esetleges olajat, mind a vizet. Ha huzamosabb időre tervezel, ennyit szerintem megér...
-
válasz
Landon #18926 üzenetére
A villanykompresszoroknál is van valamennyi kenés, mert súrlódó elemek vannak benne, de ez kevésbé problémás.
Az, hogy a beszívott-sűrített pára kicsapódik inkább lehet problémás.
Speciel én mindig kompresszorral takarítottam a gépeim, és mások gépeit is, pedig sok dolog miatt nem javallott.Én mindig azzal szoktam kezdeni, hogy megnyomkodom a levegőt a kezemre, és megnézem mennyire porlaszt vizet. Ha van, 1-2 kisebb köpésre elég maximum. Azután meg nagy nyomást engedek ki, és távolabbról fújom, így ha van is benne még, úgy elporlasztja, hogy nemigen éri a gépet. Ha nem lövöd le vele közvetlen közelről az SMD alkatrészeket, nem lesz vele gond.
Másfelől én a bordákat, ventiket szoktam portalanítani közvetlenül, a nyákokról, IC-kről meg a járulékos levegő lefújja a port. Ha komoly szennyeződés van, akkor sem fújok közelről a panelokra, hanem egy pici ecsettel megszúrkálom a koszt (vigyázva az ESD-re)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Videó stream letöltése
- Bittorrent topik
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- EVGA Supernova P850 Platinum 850W Tápegység eladó! Még 7+ év garancia!
- Be Quiet Straight Power 11 750W 80 PLUS Platinum
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest