- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
Landon #18929 üzenetére
Amit imibogyo linkelt az már olajoz is a levegős szerszámok alá.
Csak leválasztó és nyomás szabályzó, talan a legolcsobb megoldás itt [link]
vagy webáruházas [link]
nekem van egy ilyen extol (meg olajozós is mert többfelé van ágaztatva a levegős rendszer) és teljesen jól működik, a 10 bar-t is bírja, mert annyinál kapcsol le a kompresszor
nekem ugy rémlik az Einhell kompresszor 1/2 colos csatlakozású, bár mostanában nem szerelgettem. anno az 50 literhez még hozzácsaptam egy 80 literes gáztartályt (autóbol kivett, nem lett ujra vizsgaztatva a tartály) igy van most 130 liter puffer, ami elég tartalék akkor is ha valami több levegőt kér.
Ha nagyon fontos, estére megnézhetem otthon
csak vízleválasztó nyomászsabályozó és műszer nélkül: [link] -
imibogyo
veterán
válasz
Landon #18926 üzenetére
Ez nem is tartályos, tehát nincs tartályban összegyűlő kondenzvíz, ettől még nem fújnám jó szívvel a gép belsejébe. Olcsón lehet már kapni levegő előkészítő egységet (én valami 4500 Ft-ért vettem, csak most nincs időm boltokat keresgetni neked) ez megköti, mind az esetleges olajat, mind a vizet. Ha huzamosabb időre tervezel, ennyit szerintem megér...
-
válasz
Landon #18926 üzenetére
A villanykompresszoroknál is van valamennyi kenés, mert súrlódó elemek vannak benne, de ez kevésbé problémás.
Az, hogy a beszívott-sűrített pára kicsapódik inkább lehet problémás.
Speciel én mindig kompresszorral takarítottam a gépeim, és mások gépeit is, pedig sok dolog miatt nem javallott.Én mindig azzal szoktam kezdeni, hogy megnyomkodom a levegőt a kezemre, és megnézem mennyire porlaszt vizet. Ha van, 1-2 kisebb köpésre elég maximum. Azután meg nagy nyomást engedek ki, és távolabbról fújom, így ha van is benne még, úgy elporlasztja, hogy nemigen éri a gépet. Ha nem lövöd le vele közvetlen közelről az SMD alkatrészeket, nem lesz vele gond.
Másfelől én a bordákat, ventiket szoktam portalanítani közvetlenül, a nyákokról, IC-kről meg a járulékos levegő lefújja a port. Ha komoly szennyeződés van, akkor sem fújok közelről a panelokra, hanem egy pici ecsettel megszúrkálom a koszt (vigyázva az ESD-re)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest