Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
válasz hakos1987 #4573 üzenetére
A billentyűzet ledjeit a bill. mikrovezérlőjén keresztül eléri a procc. Szóval azokkal lehet valamit kezdeni, igen.
De a power meg effélék az előlapon nem vezérelhető hanem fix helyre vannak kötve. Pont azért, hogy akkor is mutassák, mi a nagy szitu, ha a procc el se indult.Szóval erre szoftveres megoldás nincs.
HW megoldás: fedd le valami áttetszővel. Az öntapadós dekorszalagtól a körömlakkig van miből válogatni. Vagy: köss a leddel sorosan egy ellenállást/potmétert.
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Psych0
őstag
válasz hakos1987 #4724 üzenetére
honnan máshonnan? A poti leosztja az alaplapból jövő feszültséget és erre jön a venti. A sárga meg a hall elem kimenete. Ideális esetben be van kötve az alaplapba és ezzel méri a fordulatszámot.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Psych0
őstag
válasz hakos1987 #4727 üzenetére
most akkor a szabályozó hogy van. egyik vége molex középen a poti, a másik meg ventis, vagy csak lógnak a drótok? A ventin, meg van sima venticsatlakozója és egy molexe?
Fényképezd le, ha tudod.
[ Szerkesztve ]
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
törölt tag
válasz hakos1987 #4997 üzenetére
Igen. Kell egy 12V-os relé, ami kapcsolja a 220-at. Fontos, hogy a relé tudjon 220V-ot kapcsolni.Ez az adatlapján rajta van.
Simán csak az egyik 12V-os táp ágra rákötöd a relét, a kapcsoló kontaktokra pedig a szivattyút.
A relétekercsre kell egy védődióda, hogy ne károsítsa a tápot, és egyéb alkatrészeket az alaplapon, a kontaktok közé pedig egy szikraoltó kondi. Az is fontos, hogy egyszerre szakítsa a fázist, és a nullát a relé, életvédelmi szempontok miatt. És az egész vezérlést biztonságosan be kell burkolni, pl. egy dobozba beleépíteni, a reléhez gyári foglalatot használni. Egyrészt, könnyebb vele dolgozni, másrészt biztonságosabb a foglalatos megoldás.[ Szerkesztve ]
-
v.tom
őstag
válasz hakos1987 #5000 üzenetére
Te is győri vagy? Akkor vélemyényem szerintem kérdezd meg hogy ki tud neked segíteni itt: Győri topic. Szerintem itt tudnak segíteni neked.
-
draff
aktív tag
válasz hakos1987 #5004 üzenetére
Apám, ez egy annyira egyszerű dolog, hogy tényleg nem kell hozzá más ... csak nekiállni és megcsinálni.
Egyszer ugyanis mindent el kell kezdeni, mert úgy sohasem lesz az emberből barkácsmester, ha mindenben csak másoktól várja a csodát. Engem tudod hányszor megrázott az áram és hány kisérletem füstölt el, mire rájöttem dolgokra?
De én nem adtam fel soha!
mert -
Aki mer ... az nyer!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással