- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
kutyatm #7433 üzenetére
Lefogtam a ventit, nem az. Terhelés nélkül is fennáll a jelenség, és nem cicergés hanem konkrétan búgás/zúgás (nem tudok jobb szót rá). Néhány kondi látványosan púpos volt, azokat cseréltem (olvasni és forrasztani tudok, ugyan olyan kapacitásút/feszültségűt/hőmérséklet tűrésűt raktam bele), a hiba azóta is megvan. Azóta megtudtam hogy egy kondi úgy is lehet rossza ha nem púpos, ezért a hétvégén kicserélem benne az összes kondit, meglátjuk mi lesz az eredmény. Inkább az elméleti oldala érdekelne a dolognak, mert nagyobb javításba szakértelem híján úgysem fognék bele. Arra vagyok kíváncsi hogy mi az összefüggés a hibás kondi és a zúgás közt (melyik alkatrész zúg és miért váltja ki a zúgást a hibás kondi) valamint hogy ha rosszul van impregnálva egy tekercs vagy transzformátor akkor azt hogy lehet megállapítani.
Szerk.: Ja és köszönöm a választ!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
kutyatm #7423 üzenetére
Erről lenne szó. Sajna a bolt már nem üzemel...Flaspoint nagykerbe sincs.
Óvatos akarok lenni, nehogy szétcsesszem a tápom, nem 2Ft, és nagyon nincs kedvem újat venni. Ráadásul, ha normálisan csinálom, akkor bármikor vissza tudom csinálni, így nem lehet gond a gariztatással...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Dune: Awakening
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged