- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
Szevasz
Előfordulhat tényleg, hogy olyan ezkozök egy ágon, melyek külömböző impulzusokat hoznap létre, vagy szaggatják kül. módon a tápfeszültséget egymást is zavarják, mivel sajátos zavarjeleket okoznak a tápellátásban. Esetleg egy ferrites fazékmag és a tápfeszültség mindkét agának ezen átvezetése tekercs formájában, tehát egy zavarszűrő létrehozása segíthet a dolgon, de ilyen leírásokat lehet is lelni az interneten, vagy venni készen boltban.A zavarszűrők utána pufferkondenzátor sem lehet még rossz megoldás.
Üdv.: -
zottty
aktív tag
Nem igazán értem a kérdésedet..
Modderguy: te kicsit félreértelmezted a modding szót. az szépítés a plexi meg ilyenek. de ha már gravírozol bele vagy akármi na az már kicsit modding. Te amugy hány éves vagy?szerintem először olvass (www.radikalmod.hu és ezt a fórumot) utána majd kérdezz!Nem jó elcseszni a gépedet..
Plexizni én is fogok winyót..egyébként nem 4GB-s WD-t áldoztak fel hanem 6.4GB-s WD-tén egy 200MB körülivel fogok próbálkozni..nem lehet olyan nehéz..leszedem a tetejét rögtön beleteszem egy zacskóba..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged