- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
mr_ricsi #6509 üzenetére
Szia!
" A ventilátor is(naggyából) ezt csinálja-tegyük hozzá- nemtúl jó hatásfokkal! " Akkor módosítom pocsék hatásfokra!
Igen,Itt is le van "ültetve" a ventri a bordák közé!
" Azért tapasztalhattatok a gyakorlatban eltérő hűtést szívó és fújó irányban például egy CPU cooleren, mert gyárilag fújt levegő áramlásához van kialakítva a bordák alakja. " Akkor Ez? Semmi máson nem változtattam és működik!
Undoroid
-
gery03
senior tag
válasz
mr_ricsi #6509 üzenetére
A képletből kb 3 fokos változás következtethető. Kelvinben kell beírni a hőmérsékletet ami 300 körüli..(30°C=303K) De ez a nyomásváltozásos dolog hülyeség.. A venti nem ezen az elven hűt.
Ettől függetlenül én, mint szintén vizes, a szívásra szavazok. A vízhűtés radiátora nem hasonlítható a processzorokon levő bordákhoz ilyen egyszerűen. Ott van fals levegőszívás ha fordítva van feltéve a venti, a radikon nincs, ha jól van felrakva.
Továbbá egy jó példa még, hogy miért is így használjuk: autókban a hűtőradiátorról is szívnak, nem fújatják azokat. A nagy vízhűtés radik hasonlók azokhoz. Sőt konkrétan én egy volvo hűtőradiátort használok. (megjegyezném, hogy ezzel a volvo radival nem tesztelgettem a ventilátorfelrakást, mivel passzívan használom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Spórolós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest