Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
válasz
Spancer RE
üzenetére
én csak alaplapra kötötttem egy sima molexes ventit és ott nem is volt sárga drot, amúgy az tényleg csak fordulatszámot jelez vissza, ha pedig molexre kötöd ott dsemmi értelme, sztem hagyd ki nyugodtan. nem vok nag szaki de még azt tom elképzelni h a kimaradt sárgát az alaplapon a megfelelő helyre bekötöd és akkor még ki is jelezné de ez csak egy laikus 5let, de a kapcsolóhoz tuti nem kell sárga drót a venti részéről.
ami meg a molexbekötést ill, én ovatosan kiszedtem azokat a tüskéket amik nekem kellettek, és óvatosan egy apró cinpöttyel odafogtam hozzá és utána visszadugtam a tüskéket a helyükre, csak annyi látszik h +2 drót jönn ki a molex csatiból.
[Szerkesztve] -
Spancer RE
aktív tag
válasz
Spancer RE
üzenetére
Up! mert fontos lenne

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest