Hirdetés
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
huhhh az a baj, hogy a ház teteje ugyebár elég vékony. Ahhoz hozzárakni
Megoldható
Az én verzióm: Le van csonkítva a ház, megvan a műanyag darab, ami a ferde részre meg, veszel két komponensű átlátszó ragasztót (600 HUF körül van) és azzal megkened az előlapot, az cask nem olyan vékony, pláne, ha ferdén el van vágva, talán van egy kis felülete. Ez a műanyag, ami a tetejére megy, ez átlátszó? Mert ha nem, akkor ezzel a kétkomponensű ragasztóval belülről szerintem jól meg lehetne ragasztani
Valahogy így:
[link]
Elég vacak a rajz, az a lényeg, hogy a sarkokat ki kell tölteni ragasztóval. De inkább az a kérdésem, hogy plexi megy a vágásra vagy sem. Mert hanem, a ház tetejét meg kell vastagítani, mert ahhoz nem igen lehet majd ragasztani. Belülről meg kell toldani, olyan ferdére levágni, amilyen ferdén lesz a műanyag és akkor ahhoz már hozzá lehet ragasztani a műanyagot. Valahogy így: [link]
Ha valami nagy hülyeséget írtam volna sry, kicsit fáradt vagyok
mod: nem tudom, hogy milyen árban van, sosem használtam. Vagyis egyszer, mert autót szereltünk és ha jól emléxek, melegedett rendesen
[link]
itt megkérdezheted: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Ujabb Prémium ólacska INGYEN MPL-el Phanteks XT PRO ULTRA
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Megoldható