Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

schferenc77 aktív tag A power lednek melyik a lába? Alapból a gyári gomb nem világít, csak mechanikai kapcsolója van. Van egy külön led panel, aminek van egy 3 eres csatija, az a panel bekapcsoláskor világít, sleep-ben meg pulzál. Ezt beépítem az oldalába, tehát a világítás/visszajelzés megoldva. Ha nem akarom/tudom leszedni a bekapcsoló gombot (hogy a helyére forrasszam a saját gomb vezetékjét), akkor rá lehet erre a két (zölddel karikázott) lábra forrasztani két tüskét, amire már rá tudom húzni az új gomb vezetékét? Szeretném minél inkább az eredeti állapotot meghagyni, és szereléskor is jobb, ha nincs fixen az alaplapra forrasztva az új gomb. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Windows 10
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest