- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
megaandrew #19743 üzenetére
Csak kicsit félrevitt a Google, mivel az Aurát nem ismerem személyesen. De nem is látok most erre megoldást.
A szokásos távszabályzós RGB-vezérlők rendelhetők, de az teljesen független a számítógéptől, vagy annak zenevezérelt változata is.
-
fonok87
aktív tag
válasz
megaandrew #19743 üzenetére
Én is próbálkoztam ilyesmivel, két dolog:
1. A Strix Geforce kártyákon a 1080ti kivételével nincs 4pin RGB csatlakozó, egy saját szabványos 5eres kábel (ez forrasztás és szétszerelés nélkül hozzáférhető, kihúzható) megy egy kicsi NYÁKlapra a hűtő oldalába pattintva. Ezen van 2 RGB LED, és hozzájuk erősítve a műanyag "prizmák" amik végigvezetik a fényt a GPU-n. Végül feladtam a próbálkozást, amikor rájöttem hogy az 5pin nem RGBW hanem a sajátja, és egyébként is okafogyottá vált a dolog mert időközben beszereztem egy RGB-s alaplapot. Ha Neked sikerül beazonosítani hogy az 5 érintkezőből melyik 4 az RGB, azért érdekelneTuti hogy le lehet róla venni a jelet, mert pl. a Phanteks csinál olyan RGB vizesblokkot ami működik Strix 1060 és 1070 kártyákkal.
2. Ha sikerült kideríteni mit hova, nagyon vigyázz mit kötsz rá, gyakorlatilag semmi infó nincs arról milyen terhelést bír a 2 ledre méretezett csati. Van egy RGB(W) jelismétlőm, a fent félbehagyott projektből ami így kihasználatlanul van, ha esetleg kell keress meg privátban(#19742) Kernel: Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest