Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
adatfalo
üzenetére
Már meg is oldódott a problémám!
Köszönök mindent

(#16412) tornas igen, én is azt hittem, de ezen az alaplapon ez egy táp kivezetés és azóta sikerült is beindítanom, az áramot az alaplap a DC IN-ről kapja noti töltőről. A mellékelt képeket láthatod is, hogy másoknak is így működik.
-
tornas
őstag
válasz
adatfalo
üzenetére
Az alaplapon található 4 pin az nem tápkivezetés, hanem éppen a fordítottja. Az egy kiegészítő tápcsatlakozó a CPU számára és a tápon lévő 4 pin CPU csatlakozót kell rádugni (nem az alaplapi +4 pin-t, aminek piros, sárga, narancs és fekete drótjai vannak. Ennek a 4 pin CPU tápcsatinak 2 db fekete és 2 db sárga drótja van.
A meghajtók azért sem indulnak el mert ott csak 12 V van. Ha már mindenáron 4 pin-ről kellene meghajtókat működtetnem, akkor az alaplapi +4 pin-t használnám fel, amin még az +5V és a +3,3 V is rajta van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest