- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algol
senior tag
válasz
sanzi89 #14733 üzenetére
Még egy dolog jutott az eszembe, valamikor régen készítettem egy alumínium házacskát valamilyen készüléknek. Nos azt lefestettem a Medikemia által gyártott "Prevent fémhatású alkidfesték" nevű aerosolos festékkel. Ez legalább 15 évvel ezelőtt volt, mai napig jól néz ki az a felület.
A felületet finomabb csiszolópapírral felérdesítettem, hogy jobban tapadjon a festék és előbb a fenti gyártó alapozóját is használtam, száradás után azt is az előírásnak megfelelő még finomabb csiszolóval átdörzsöltem, ezután fújtam le a festékkel.
Más esetekben matt fekete akrilfestéket vagy hőálló szilikonlakkot használtam jó eredménnyel. Minden esetben aerosolos palackból való felszórással festettem. Mostanában nem vettem ilyen festékeket. Ha van otthon megfelelő festéked, használd. Újat venni erre a célra biztos nem hiszem, hogy megérné, az ára miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged