Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
harcikoca
senior tag
Az előző ellenállásra 22ohm és 10% volt írva, a 10% nem tudom mit takar, a 2 új ellenállás amit vettem 5-5 wattosak. Semmi máson nemlátok semmiféle sérülést a panelen, viszont a hátluja a kiégett ellenállás körül felvan púposodva egy kicsit. A hangszórók szerintem rendben vannak, de nem igazán tudom, hogy hogy lehet megállapítani. Rákötöttem egy elemet és nem recsegett.
-
Đ10Đ4
aktív tag
Lenne hozzád egy kérdésem ha nem gond.
Szeretnék csinálni (mivel kapni nem lehet.)
Egy hangérzékeny(mély hangra) invertert, számítógépes neon csőhöz.
Ezt hogy tudnám kivitelezni?
És hol tudom hozzá beszerezni az anyagokat?
Köszönöm
DióUi.: Régebben foglalkoztam nyákos dolgokkal, de ma már nem működik az oldal. köszönöm a segítséged!

Új hozzászólás Aktív témák
- Seasonic FOCUS GX-650W 80 PLUS Gold
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- GIGABYTE C200 Glass
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő