Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
easy...rider
őstag
válasz
haromegesz14 #11661 üzenetére
A régi ventinek a csatiját őrizd meg, és abba dugd át az új ventinek a két oda való drótját
Az új 3-as csatiban benne hagyhatod a sárga drótot, az így nem fog problémát okozni, de azért egy szigszallagot tekerhetsz rá. Mert lehet 1 év múlva megadja magát a táp, de utána a jó kis ventire még szükséged lehet
ezért még jól jöhet az a sárga vezeték, meg a 3 csatis csatlakozó.
MOD:
most olvasom hogy a tápodban nicns tűs csatlakozó. akkor lehet megérné inkább azt forrasztanod belevannak olyan tűk amik egy sorban vannak, sok egymás mellett. nem tudom mi a neve, meg jobban nem tudom leírni, de elektronikai boltokban lehet kapni. ebből letörsz egy 2-es darabot, beforrasztod, és egyszerűen rádugod a ventit. előtte a nyákot filcel jelöld be hogy melyik volt a + meg melyik a -
-
Wind-Storm
őstag
válasz
haromegesz14 #11661 üzenetére
Piros a (+) és a fekete a (-) a sárgát meg elkötheted vagy akár az alaplapra is vagy ventipanelre is mehet ha akarod monitorozni a fordulatszámot.
Én átalakítókat szoktam ilyen esetekre gyártani (már ha közvetlenül nem dugható rá sehogyan sem a táp tűkre rombolás nélkül)(#11662) Lompos48
Mi ez a nekem címzett uszítás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- EAFC 26
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mozilla Firefox
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Yettel topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest