Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attamero81
senior tag
Nekem van egy RS feliratom 48 db kék LED_ből és 4-ével szembe vagyis párhuzamosan kötöttem és csak az első elé iktattam be 330 Ohm ellenállást és gyönyörűen világít.Igazából ez az érték 330 ohm elég veszélyes,mert már elég nagy az áram felvétele és erősen világít.Ha viszont növelem az ellenállás értékét olyan 450-500 Ohm-ra akkor gyengébben világít és akkor nem annyira vakít.Ha kell képet is adok róla,de csak holnap.
Illetve van egy szívecském ami két színű LED-ből van és astabil multivibrátorral szépen világít.Az élmény olyan,mint ha egy fehér szív lüktetne és szép rózsaszín lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arch Linux
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mercedes topic
- Yettel topik
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest