- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Igen, amatőr elektronikai bolt(Nem volt kedvem felmenni a városba) 1200HUF volt, dirib darabban, szal össze kellett raknom, meg meg kellett tekercselni? amúgy nekem műkszik, csak az ic-t majdnem elégettem, egy kis technikai malőr!! De meg lehet venni készen is, 1600Ft, vagy 1800?
De szentem így érdemesebb, nem tom miért, hát csak!!!
Amúgy még mérést nem végeztem, de az tuti hogy több jön ki mint be, bevallom szégyen szemre nincs multiméterem, ja és sikerült elégetnem az egyik kék ledemet, béke poraira!
Az volt a bibi(Tom senkit nem érdekel) Hogy az ellenálás alsóbik fele, hozzáért az ellenálás távolabbi feléhez, így sikerült kikerülnie az ellenálást, durrant egyet, aztán kampec!! Majd szerdán veszek egyet!! Ja még egy: Én az invertert A tévékábel drótjából tekercseltem meg, nem volt más otthon, lefejtettem, azt megtekercseltem!
Lenne egy kérdésem, akárki: Az inverteren az ic rohadékul melegszik, és a toroid gyűrűk is, ez mitől lehet?????
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nők, nőügyek (18+)
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Indulhat a hardverparti!
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest