Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garmacor
aktív tag
Igen.
A ******* megkert segitsem oket ki TT cumokkal mert nem tudnak kiallitani igy kozos standunk volt a fele kiallitott cumo enyem volt, de a helyszinen ez nem derult ki ...
''Elfelejtettek'' kitenni a tablam es a ropianyagom. Azaz azt allitottak kitettek de kideritettem nem tortent meg.
Fonnvoltam a plafonon, es ugy elment a kedvem megneztem melyik gep lesz a dijazottam es eltuntem a felesegemmel egyutt.
Pedig erdekelt volna reszletesen minden ami ottvolt ugy keszultem egesz nap ottleszek.
Flatcoke mondta is nem csodalkozna ha minden ajandekot amit felajanlottam elvittem volna ezekutan. De nem csinalok segget a szambol. Igy kb 150000 kidobott penzel szamolhatok, mert a celkozonseg nem tudta hol lehet megvenni a TT cumokat, mert senki nem tudta pedig kerdezoskodtek de ropianyag hianyaban... A rendezok csinaltak az utolso par orara egy A4 -es feliratot az elerhetosegemmel, ezuttal is koszike nekik.
Ennyi volt roviden
Nem szeretném, ha cégek közti vita alakulna itt ki, ezért töröltem a sérelmezett cégnevet /Parci/ -
harry
veterán
Ja, én is
Nekem fekete van, de pl fénytechnika nálam is hasonló: Felül 3 zöld erős led, alul kék fénycső, elöl rácsnál 2 zöld led... csak már azóta kicsit átalakítottam. Mindjárt jönnek az én képeim is.
Sztem a tavaszi verseny komolyabb volt, most nem volt olyan erős a mezőny...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabelel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest