Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egresi
csendes tag
Sziasztok! Így visszaolvasva a sok hozzászólást, nagyon sokan ajánlotok több márkát is 5g routerből.
Épp router vásárlás előtt állok. Fontos, hogy 5g router legyen, és legyen rajta külső antenna csatlakoztatási lehetőség is.
Szerintetek melyik a top3 5g router, amire érdemes beruházni? -
Egresi
csendes tag
válasz mad823 #10858 üzenetére
Értem, nagyon köszönöm. Akkor így nem sok lehetőségem van, mivel itt nincs 5g. Mikor megvettem ezt a routert, azt hittem, hogy majd ezzel megcsinálom a tutit. Jelenleg rosszabbul jártam így, mert alig van jel. Egyébként más megoldás van? Persze azon kívül, hogy újra elkezdem a házat felmérni, hol van jel.
-
Egresi
csendes tag
Sziasztok! Van egy ZTE MC801A routerem, amitől rohamot kapok. Az egész házban nincs megfelelő jel, nagyrészt "gyenge" minősítést ad az app. Ez a gyakorlatban 50mbit/s, de ingadozva, a délelőtti órákban lecsökken, 1mbit/s-re. Más lehetőség nincs, csak mobilinternet. Csak egy bizonyos helyen jön így az internet, a többi részén a háznak olyan gyenge, hogy szinte be sem töltenek az oldalak. Vodafone kártyával használom a routert, de van Yettel is. ( azzal jóval lassabb) Nyíregyháza, Búzavirág utca részén van az internet, a legközelebbi torony légvonalban van,kb 2km-re. Azon van mindhárom szolgáltató. Nem nagy távolság, viszont sok fás rész van, épületek minimális. Milyen kültéri antennát tudnátok javasolni, ami menne a ZTE routerrel is? Az érdekesség az egyébként, hogy van egy Huawei B818 routerem is, szintén Voda kártyával, de az stabil 30-40mbit/s, és állandóan van net, ingadozás, lassúság nélkül. A cél az lenne, legalább stabil legyen a net egész nap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Hardcore café
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Assetto Corsa
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- Ukrajnai háború