- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
qwertly #7168 üzenetére
Máshol is kb ennyi.
A telekom eleve hálózat független készülékeket ad. Ha mégse, akkor függetlenítik.
Elég jó kis cucc, ki lehet kapcsolni a wifi részt, és akkor modem. Akár egy mikrotik routerre is rá lehet tenni. Ha van rá igény. Annyi hogy csak modem módban lehet elérni a microsd kártyát. Vagy legalábbis nekem telefonon nem érten el. Szóval ilyen samba, ftp, stb... ne keres benne. Ha le van rakva fix helyre akkor kb él az az üzemidő amit írnak, ha folyamatos mozgásban van, akkor kellhet neki egy powerbank. De az a TP link- hez is ajánlott. Ja van hozzá android app, de webesen is elérd. A dhcp átírható. Reset bekapcsoló gomb és wps gomb együt lenyomása. Default password belül az alján. Sms olvasható, küldhető. -
törölt tag
válasz
qwertly #7163 üzenetére
Telekom Alcatel MW40V
Listaáron 12 980 Ft
Ugyan azt tudja, mint a Tp-Link szerintem.
Ez is csak 2,4ghz 8 óra üzemidő. -
4Grider
félisten
válasz
qwertly #6392 üzenetére
A domino net akció maximum két ciklusra szól, azaz 2x30 napra. Az pedig nem három hónap...
A vodafone hasonló ajánlata a havi 1 vagy 5 GB ismétlődő nete hasonló, de csak dupla adatforgalmat (2-10 GB) jelent, viszont augusztus 31-ig aktiválható. Így azzal még meg van a 3 hónap... -
Werkly
őstag
válasz
qwertly #1934 üzenetére
Ehhez állítólag személyesen kell bemenni!
Miért nem küldik ki vajon? És ha nincs a lakhelyhez közeli T pont akkor bukott a mutatvány? Hát nem túl ügyfélbarát! A Voda napijegy. 1 hó/3GB milyen? Úgyértem ha legyepálom az adatot akkor korlátozza a sávszélességet vagy le is tiltja a következő feltöltésig? A másik ami érdekes, hogy normál és micro megy futárral nano meg személyesen! Vicces dolog kicsit! 😅 -
Tangerine
senior tag
válasz
qwertly #1931 üzenetére
Ha csak ezen múlik, akkor ilyen dominoweb-es SIM-et kaphatsz egy ezresér' . Ráaadásul ehhez is jár 1 GB ajándék net, igaz, 1 hét alatt el kell hasznáni: [link] És akkor lesz telefonszám.
Vagy próbáld meg egy másik T-s üzletben.
Ja és ez csak 10 Mbites, de nekem elég bőven. -
Tangerine
senior tag
válasz
qwertly #1928 üzenetére
Én nem vagyok t-mobilos, és én is vettem ilyen netet. Igaz az ügyintéző akkor hallott róla először, mikor kértem. El is szöszmötölt vagy egy félórát, mire kézbe kaptam a SIM-et meg egy csomó papírt.
Van ugyan egy "domino-web" feltöltős netem, de nincs T-s mobilom/előfizetésem.
-
club1
veterán
válasz
qwertly #1478 üzenetére
Most nincs akció.
Telenornál a 100 MB-os klikk 1000 Ft, az első három hónapban ingyenes, a lassítás kb. 60-100 kbps közé történik túlforgalmazási díj nélkül a 100 MB elfogyása után.
Telekomnál ott a Domino Web. Ott 1 GB 2000 Ft, de ha túlléped, 2 GB-ig már 3000, 4 GB-ig már 4500 Ft, és így tovább...
Vodafonenál egy hetijegy 1GB netet tartalmaz 2500 Ft-ért, vagy egy havijegy 4000 Ft-ért 3 GB-ot. Nem túlforgalmazható, újabb heti/havijegyet kell venni, ha tovább akarod használni.
Ha esetleg Digi előfizető vagy, nekik a Digi 1500 Ft-ért ad havi 1 GB lassítva túlforgalmazható Telenoros mobilnetet hűségidő nélkül.
Ja vagy ott a bluemobile-nál a Blue Net L csomag, havi 333 MB lassítva túlforgalmazható net az első 2x30 napban 2x790 Ft-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest