Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
válasz Voice24 #1870 üzenetére
Lásd a 1868 hsz-omat.
-nem hűségidős
-sávos díjazású, ha nem használod semmit nem kell fizetni
-nem kell hozzá semmi egyéb, én is ilyet vettem a tabomba
-kapsz hozzá az elején 1 GB-ot ajándékba, de 1 hét alatt el kell használni, és úgy vettem észre, hogy a havi ciklus is elindul ugyanakkor.100MB-ig 500 Ft (5 Ft/MB)
ha túlléped a 100-at akkor 1000 Ft-ra ugrik a havidíj de további 150MB-ot elhasználhatsz, azaz
250MB-ig 1000 Ft (4 Ft/MB), és így tovább, egyre olcsóbbSzerintem nem vészes, és ennél olcsóbbat nem találtam egyiknél sem.
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Tangerine
senior tag
válasz qwertly #1928 üzenetére
Én nem vagyok t-mobilos, és én is vettem ilyen netet. Igaz az ügyintéző akkor hallott róla először, mikor kértem. El is szöszmötölt vagy egy félórát, mire kézbe kaptam a SIM-et meg egy csomó papírt.
Van ugyan egy "domino-web" feltöltős netem, de nincs T-s mobilom/előfizetésem.
-
Tangerine
senior tag
válasz qwertly #1931 üzenetére
Ha csak ezen múlik, akkor ilyen dominoweb-es SIM-et kaphatsz egy ezresér' . Ráaadásul ehhez is jár 1 GB ajándék net, igaz, 1 hét alatt el kell hasznáni: [link] És akkor lesz telefonszám.
Vagy próbáld meg egy másik T-s üzletben.
Ja és ez csak 10 Mbites, de nekem elég bőven.[ Szerkesztve ]
-
Tangerine
senior tag
Ha megszűnt volna, akkor nem lenne a honlapjukon: [link]. Hivatkozz arra. Én is most vettem a héten Pakson, 30-án, mikor itt a fórumon javasolta valaki, de most hallott róla először az ügyintéző, mikor kértem. Csak nézett nagyokat, de mondtam, hogy a honlapon láttam, és utánanézett.
SIM-et lehetett választani, hogy milyen kell, én is nano SIM-et kértem/kaptam, de ez ne legyen szempont, mert már két olyan működő SIM-em is van amit mini SIM-ből vágtam ollóval. Van sablon a neten, hogy hogyan kell levágni. Kicsit a vastagságából is csiszolni kell, mert a nano vékonyabb is, mint a mini, vagy a micro. Bár most rendeltem egy ilyet kemény 3 dollárért, hogy legközelebb még egyszerűbb legyen.Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Tangerine
senior tag
válasz Yiggdrasil #2030 üzenetére
Vegyél egy "net&roll teszt" kártyát. 500 Ft/ 2 GB / 60 napig jó.
Olyan kártyát adnak, amilyet kérsz. Én is nano SIM-et kértem a tabletbe (Z3TC).Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest