Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joke21
aktív tag
A T-mobile mit tud tenni ilyen esetekben? Max kiléptethet a flottából, nem?
-
Joke21
aktív tag
Akinek van ismerőse t-mobilnál, akkor az megkérdezhetné, hogy rögzítik-e a rendszerben, hogy honnan van az igazolás, vagy csak az igazolás meglétét. Mert ha besétálsz a t-pontba, akkor ugye ott átadod a papírt, amit a szerződés mellé csatolják. Ha ezt felküldik a központba, akkor is elég sok papírt kéne átnyálazni, mire kiderül, hogy erről a plébániáról kinek van igazolása. Persze egy másik lehetőség, hogy rögzítik a rendszerben, na akkor gyorsabban megvan.
A harmadik pedig, a házkutatás és Robinak megvan hogy kinek adott, akkor viszont szívás van, mert akkor már rendőrségi feljelentés is volt.
Szóval szerintem, ha nincs a rendszerben rögzítve, hogy kitől van, akkor majdnem mindegy, mert nehéz kideríteni.
-
Joke21
aktív tag
Én tagja vagyok egy voda-s flottának. Ott nem belépési, hanem éves díj van. Igaz van szerződés a flottával is, bár lehet csak azért, mert csak a számlafizető vagyok és nem az előfizető.
Szóval a kérdésem az, hogy aki belépett, az honnan tudhatja, hogy nem volt jogosult a belépésre. Le volt az valahol írva, hogy nem az? (A katolikus.hu-n kívül, amiről nem is tudhatott, hogy ez az és hogy el kéne olvasnia). Ha valaki felajánlja, hogy ennyi pénzért be lehet lépni egy flottába, és nem tudja, hogy nem jogosult rá, akkor miért ne fogadná el? De miből is kéne tudnia, hogy nem jogosult rá? Van itt más is, aki flottát hirdet, honnan kéne tudnunk hogy arra jogosultak vagyunk-e? Vagy ott van a flottával szerződés?
-
Joke21
aktív tag
Most hol vannak azok az emberek, akik annyira reklámozták, hogy hétfőn lesz új információjuk, mert nagy fejesekkel beszélnek? Az is csak kamu volt...
-
Joke21
aktív tag
"Hozzájárulok, hogy a kedvezmény elvesztése esetén, az esetleges behajtási eljárás során ezen nyilatkozatom tartozás-elismerésnek minősüljön, amely polgári-peres eljárásban felhasználható."
Nekem ez azért annyira nem tetszik.
-
Joke21
aktív tag
Valakinek valami újabb infója a katolikus flottával kapcsolatban?
Léptek, maradtok?
-
Joke21
aktív tag
válasz Gabriell1974 #2804 üzenetére
Én mondjuk tudok ilyet. Csak van éves díj, ami itt sokaknak nem tetszik. De úgy is vehetem, hogy a flottában a havidíj 2800 ft amiből 2400 lebeszélhető minden irányban.
-
Joke21
aktív tag
Csak egy jó tanács: aki, vagy akinek valamilyen hozzátartozója állami cégnél/önkormányzatnál, bíróságon, egyéb hivataloknál dolgozik, az nézzen utána, hogy nincs-e ezeknek valamilyen flottája. Pl: nálunk pl senki nem tudott az önkormányzatnál arról, hogy van flottalehetőség. A környék összes önkormányzatának dolgozója beléphet a flottába, csak mert egy város önkormányzata szerződést kötött az egyik szolgáltatóval. Persze erről senki sem lett tájékoztatva, véletlenül derült ki. Elég brutál árak vannak.
Szóval érdeklődjön mindenki, akinek van erre valami lehetősége.
-
Joke21
aktív tag
válasz csemberlen #3859 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy rá fog jönni. Ugyanis a telekomadót a mobilcégek fizetik, nem te. Jogilag nem is tudják áthárítani az ügyfelekre. Valószínűleg nem is fogják, mert a versenyhelyzet nem engedi meg. Ha mégis, akkor viszont inkább az előfizetési díjat emelik meg.
-
Joke21
aktív tag
válasz csemberlen #3862 üzenetére
Nem nézek tv-t. De majd meglátszik. Ha át is hárítják, én azt mondom, nem 2ft/perc lesz, hanem inkább előfizetést emelik meg. Ha van egy szerződés, amiben az szerepel hogy 0 ft-ért telefonálhatsz percenként és 2014-ig ezek a díjak vannak, akkor nem lehet csak azt úgy felrúgni, hogy ezentúl bocsi, de 2ft/perc lesz.
"Ez - amennyiben tényleg ebben a formában valósul meg - komoly jogi és számlázási kérdéseket vet fel, kérdéses ugyanis, hogy egy adó jogcímen beszedett összeget tovább lehet-e számlázni az előfizetőnek."
Hol mondták azt bárhol is, hogy át fogják hárítani? Ja, hogy ezt feltételezzük. Értem, ennek tényleg megvan minden valóságalapja.
-
Joke21
aktív tag
válasz skorpio954 #4037 üzenetére
Te nem adót fizetsz. Azt a telefoncégek fizetik. Ők emiatt felemelik a percdíjad, beleépítik az előfizetésedbe. Mindegy hogyan csinálják, szemét dolog. Simán kifizetnék az adót, meg sem kottyanna nekik. Ehelyett inkább behajtják az ügyfeleken. Na ez a szemétség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Társasjáték topic
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Autodesk - Revit
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest