Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mb702
tag
Felhívtam a 1220-t. Hosszas keresgélés és várakozás után kiderült, hogy amikor adatmennyiséget változtattam decemberben, akkor 'valahogy' a tarifacsomag is változtatva lett és ekkor került rá az egy év hűség. A 'vicc' az egészben, hogy a tarifacsomagom előtte és utána is az 'Aktiv' volt. Én úgy tudom, hogy a tarifacsomag váltásnak amúgy sincs hűségvállalás vonzata. Annyiban maradtunk, hogy kivizsgálják, van rá 30 napjuk. Gondolom, nem fogják elsietni.
Egyébként nem akarok kilépni a flottából és máshová menni, de ami szerintem nem jogos, azt nem hagyom annyiban. -
Gloob
addikt
A korlátlan BUMM csomag számhordozás esetén 7028 ft. Az miért drágább?
A BUMM korlátlan beszéd, 50 GB net 5016 ft!
Az Aktív csomag 275 perc beszéd, 7 GB net 2725 ft. Az sem sokkal drágább, de a szám a saját néven marad, és a Yettel számláz közvetlenül neked! Lényeges különbség! De, mint írtam, a Te döntésed!Samsung Galaxy A52S
-
4Grider
nagyúr
A horgász flotta féle beleszámít a magenta1-be mert saját névre kötöd. Multisim is igényelhető hozzá. Más kérdés, yettel flottával egy sok netes hangcélú előfizetéssel és külön korlátlan adatsimmel olcsóbban kijössz, mint a horgász flotta korlátlan előfizetéssel és multisimmel.
-
kekedi
senior tag
A többi csomagban sem lehet yeti számlással bemenni oda.
Csak oda már engedi új számmal, valamint enged yeti feltöltős (min. fél éve feltöltős) kártyáról bemenni.
De mivel úgy értelmeztem, hogy a kolléga a mostani yetis előfizuját szeretné valahogy a KÜF-be bevinni, így helyesen írtam le neki. -
bul07
nagyúr
Direktbe a linket nem akartam megosztani, nehogy valami szabályt szegjen
De ha egy cikkben benne van akkor az már nem lehet gond( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kano
nagyúr
Nincs nagyon gond a flottákkal külföldön sem. Egy haverom az évből 11 hónapot Ausztriában használja a Yetis előfizut nettel, és eddig még csak figyelmeztetést sem kapott.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Megolvasnom?
Lehet, hogy igazad van és az ügyfélszolgálat mondta rosszul, de igazából tök mindegy. Most kaptam a számlát és ezt a zárt flottát nem érintette az áremelés.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
evrynet0
csendes tag
itt is van korlátozás mint az XXL csomag esetében?
.....
Ennek következtében a Mobilnet XXL tarifacsomag Előfizetője az adatforgalom megkezdésekor alacsonyabb prioritási szintre kerül, mint a többi Előfizető és a hálózat túlterheltségekor a többi Előfizető nagyobb valószínűséggel fér hozzá a hálózati erőforrásokhoz, mint a Mobilnet XXL tarifacsomag Előfizetője, azaz az egyéb Előfizető a hálózat túlterheltsége idején azonos körülmények esetén nagyobb sebességgel képes adatkommunikációt folytatni, mint a Mobilnet XXL tarifacsomag Előfizetője.
...... -
gabor9991
őstag
Nem feltétlenül mennék át na szomszéd városba és állnék sorban fél órát vagy többet hogy megtudjam, hogy a telefon ami kellene nincs a fiókban.
Ezért nyomkodnám inkább itthon a laptopot és várnám majd a postást, hogy hozza a csomagot.
Találtam egyébként valami űrlapot flottásoknak ahol meglévő előfizetés bővítése esetén (így hívják mikor telefont venne az ügyfél )visszahívják az embert, ezt kitöltöttem és várom a csodát -
gabor9991
őstag
Nálam Windows alatt valami yetteles reklámot dobott fel, azt gondolom hogy ha az nyílt volna meg amit később sikerült megtalálnom akkor nem örültem volna neki annyire hogy itt meg is osszam, és most látom hogy valójában az nem is neked lett volna válasz hanem alattad DrBubo77-nek
De a lényeg hogy megvan, köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest