- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
47500 - 47401
68895 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-14 21:15 Téma összefoglaló

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
Engem a héten hívtak fel.... kedden.
Áttették a beszéd kártyát, a korlátlan netes kártyát és a MEGOSZTÓ kártyát is.
Direkt rákérdezett az ügyintéző srác a Telenortól, hogy kell-e a megosztó is, mert nem lát rajta forgalmat.... ami érdekes, mert a megosztó van elvileg az otthoni routerben. (Hacsak ki nem cseréltem a telefonban lévőre... )Szóval mind3 kártyám átkerült az én nevemre!
-
kurtuzov
senior tag
Tehát ha jól értem, akkor jelen állás szerint mind az EQ, mind a Telenoros ügyintézők szóbeli tájékoztatásával szemben az elkerülhetetlen átíráskor vége a korlátlan adatkártya mellé járó adatmegosztóknak?
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
pinnacle
nagyúr
-
noorbertt
őstag
Nálam is megtörtént az átállás..
Átrakták az unlimited XXL csomaghoz kért adatmegosztó kártyát valami hipernet home + ba. Telefonon történt a szerződés kötés és ott külön kérdeztem is hogy minden marad e és a korlátlan adatmegosztó is és egy tiszta érthető igen hangzott el..Telenort hívtam, ott panaszkezelés lett belőle, hazudtak 30napos írásos megkeresést..de a csajszi szerint valószínűleg én értettem félre mert az a szám (adatmegosztó) elvileg sosem volt korlátlan.
Péterrel sikerült beszélni szerencsére és ír a Telenornak, remélem hamar rendeződik a dolog mert perpill ott tartunk hogy van egy előfizetésem ami nem kell és nincs netem, mert persze az egész úgy derült ki hogy elfogyott a zinternet.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Én is azért gondoltam, hogy törthavi az átállás miatt. Mi lehet a Mobilvásárlás szolgáltatási díjai? Számlát én is csak egyről kaptam, Telenor oldalán mindhárom fent van. Valami nagyon nem stimmel. Még mindig a DPI Alapot jelzi díjcsomagnak, és valami 5890Ft megrendelt szolgáltatás van beállítva. Ez mi a fene lehet?
-
petir
senior tag
-
pinnacle
nagyúr
EQ-s Telenoros átállítás 3 számon megtörtént. Azt mondták már náluk is meg lehet rendelni az eseti adat bővítést, kedvezményes áron. Ma jött egy ilyen számla. MI lehet ez, valami törthavi számlázás? Mobilparkolás volt. Érdekes, hogy nincs rajta telefonszám. Most látom az online felületen, hogy mindhárom telefonszámon ilyen számla van. Idáig egy emailt kaptam. Csak az egyikkel volt mobilparkolás.
-
petir
senior tag
-
StLui
veterán
-
petir
senior tag
-
StLui
veterán
-
törölt tag
Valószínű.....
Mivel átadják a számokat a telenyomornak, már semmi erdekérvényesítésük nem marad.
Viszonteladók lettek.
Mikor kiléptem, azt sem tudta az ügyintéző mi van, azt mondja: nem a nevemre van kiállítva a kilépési ! Közben rájött, görgetni kell a nevek között !!!
Alig talált meg annyi név volt......
Nem jött be szerintem ez a rabláncos sztori nekik !!! Én még időben léptem.....majd figyelem 1 év után az áraikat....
-
Tombi
őstag
Korlátlan netes EQ csomagra lehet telefont kihozni részletre? Már folyamatban van az átírásom.
-
zzola
titán
Nem hinném!
A te neveden van a sim? -
Tamas1982.1
tag
EQ-s korlátlan netes adatkártyára ha rendelek MyTV-t akkor annak a díján kívül számláznak majd valami “büntetést”, hogy nem csak netre használtam?
-
goped
csendes tag
Hurrá siker. Spambe mentek a leveleim....gmail.com-os.
-
goped
csendes tag
Én 2, azóta semmi
-
RoyalAirForc
senior tag
-
fojtviki
őstag
EQ flottánál emlegették, hogy valami nagy flotta be fog fuccsolni. 17000 számról beszéltek, de nem tudom melyik flottára értették
-
goped
csendes tag
-
adam1400
tag
hóközi iqpro kilépéskor kiszámlázzák a teljes hónapot?
-
StLui
veterán
Segítségeteket szeretném kérni. T-Mobil domino-t használunk, 4 telefonszám, amióta van 30-as azóta t-mobilos vagyok, nem nagyon merek máshoz menni, pedig a Voda Go MIni elég lenne. Szóval kéne 100-200 perc belföld, és akár 1GB net is elég, pláne ha van korlátlan közösségi. Szóval ehhez keresnék t-mobilos flottát ha tudtok valamit ajánlani.
-
StLui
veterán
-
Tamas1982.1
tag
Sziasztok!
Van olyan Vodafone flotta ahol lehet telefont venni törlesztőre? (Kaució, előleg nem számít)
-
csabiks
senior tag
-
-ZeeZee-
senior tag
-
zozimoto
aktív tag
Hali.
Jól olvasom hogy 5e FT korlátlan net az iQpro-nál? Semmi más előfizetési díj nincs? -
Fifi
őstag
-
zzola
titán
-
csabiks
senior tag
-
szabog74
aktív tag
-
csabiks
senior tag
-
szabog74
aktív tag
Nagy változásokat csak a netcsomagoknál látok:
Mini 1905Ft (110 perc, 20db SMS, másodperc alapú, 12.7Ft/perc, nincs internet)
Maxi 3117Ft (200 perc, 0db SMS, másodperc alapú, 8.89Ft/perc, 1.5GB internet)
Korlátlan 7891Ft (korlátlan belföldi beszélgetés, 50db SMS, 4GB internet)4GB +202Ft, 7GB +368Ft, 13GB +1339Ft, 24GB 1782Ft, 50GB +2824Ft, korlátlan +4568Ft
-
csabiks
senior tag
-
-ZeeZee-
senior tag
-
szabog74
aktív tag
IT Services új tarifákat látta már valaki?
-
petir
senior tag
-
Apa+Fia
aktív tag
-
Fifi
őstag
Rosszul értelmezed!
Az összefoglalóban lévő táblázatban az EQ -nál nem a 13GB-os adatkártya kerülne 1.341,-Ft-ba, hanem ez az alap csomagra rakodó extra felár, tehát 2.900,-Ft + 1.341,-Ft.
DE az árak már nem ezek.Hangalapú SIM-ek aktuális árait ezen az oldalon találod meg.
Régről van egy listám az adatkártyákhoz, nem tudom ez mennyire aktuális még, a korlátlan ára, az 100%, hogy most is ennyi:

-
ChillDown
csendes tag
CP (EQ) adatkártyáknál pontosan milyen benne foglalt adatkeretek vannak és mennyiért?
Kicsit hihetetlen, hogy 13 GB 1341 Ft, miközben IQPro-nál ugyanez 2435 Ft. CP-nél ha csak adatkártyát szeretnék még mindig 5000 Ft a belépési díj? Mennyi idő kb. amíg aktívan kezembe kerül a kártya?
-
4Grider
félisten
-
INGJOKE
veterán
-
csabiks
senior tag
-
4Grider
félisten
-
pietrrr
senior tag
Sziasztok!
Ki szeretnék lépni dpi flottából, hogy aztán eq-ba menjek át. Flottából kilépésnek mi a menete, kit kell keressek?
(Mert tudtommal flottából nem lehet eq-hoz behordozni)
-
martonl
senior tag
Az nem lehet, hanem biztos, hogy probléma. Mármint azonos néven kell lenni az előfizetésnek. Otthon használhatsz vowifit, ha a telefon tudja, de tudtommal hivatalosan lefedett helyen kell lenni a címnek, különben nem kapsz SIM kártyát. De látom átugrottál a saját topikjába, majd ott folytatjuk, mert itt off.
-
juve600
nagyúr
-
martonl
senior tag
-
juve600
nagyúr
-
martonl
senior tag
-
juve600
nagyúr
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Egynek
Forensis FLAT
6735Ft korlátlan hívás sms, 5GB
Nincs hűségidőNa meg ugye MOL tankolásnál is lehet spórolni literenként
normál üzemanyagnál 6 forint/liter azonnali kedvezmény, amennyivel kevesebbet kell fizetnie és egy Multipont/forint literenként azonnal a Forensis kártyára íródik jóvá
[link] -
juve600
nagyúr
-
bul07
nagyúr
-
petir
senior tag
-
gabor9991
addikt
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Azt meg tudja mondani valaki, hogy az 1575-ös IQ csomag a 4 Gb lejárta után mit csinál?
Korlátozódik ?
Mennyire ?
Böngészni korlátozottan lehet e vele ? -
zsiz
őstag
Nem magával a Telenor hálózattal van bajom, van rendesen lefedettség. A lassításra gondolok, igen. De jobban megnézve, kevés lenne a 4GB (múlt hónapban a FB és az Instagram mobiladat használata is 2-2GB felett volt, tehát már csak erre kevés a 4GB és akkor még mást nem is néztem), úgyhogy tárgytalan a dolog.
Azért köszönöm az infókat. -
juve600
nagyúr
üdv
az alábbi összeállításhoz kellene nekem segítség:
ez van jelenleg a családban :
Telelkomos mind :
1. előfizetés - korlátlan telefon+4gb net ( 8000 Ft)
2. előfizetés- hálózaton belül díjtalan + 2gb net ( 4000 Ft)
3. előfiztetés - 3gb net telefonálásra nincs használva,csak elérhető ( 1800 Ft)
4. előfiztetés - 3gb net telefonálásra nincs használva,csak elérhető ( 1800 Ft)ezt szeretném leváltani olcsóbbra,adott esetben számhordozással
-
4Grider
félisten
Ha a Telenor MyChat nem az igazi, akkor az IQPro sem lesz az. Telenor-Telenor. Ha a lassításra gondolsz, az azért flottákban használhatóbb, de persze nem mindenre.
Az adatkártya névre vételének nem sok értelme van.
A flotta buktatója az, hogy nincs a sarkon személyes ügyfélszolgálat, néha hetekbe van, míg egy-egy váltást/problémát lekezelnek. De legalább olcsó... -
zsiz
őstag
Sziasztok.
Olcsó mobilinternetre kellene nekem valami megoldás. Jelenleg Telenor MyChat csomagom van, eddig meg is voltam vele elégedve, de egy ideje már nem az igazi.Az összefoglaló alapján az iQpro adatkártya (4 GB/1575 Ft) lenne a legmegfelelőbb nekem. A szolgáltató nekem mindegy, jelenleg ugye Telenor van. Hogy kinek a nevén van a szám, igazából nem tudom mi jelentősége van, gondolom azért az a biztos ha saját néven lenne. Viszont olyat nem találtam a táblázatban, ami mindennek megfelelne és a szám is az én nevemen lenne. Számhordozni nem akarok, nekem az is jó ha teljesen új számot kapok, mivel úgyis csak adatra használom a kártyát.
Hűséget nem szeretnék vállalni. Valaki ezt meg tudná írni, hogy van-e az iQpro adatkártyánál? Mert a táblázatban nem szerepel. Kaució / Belépési díj / Tagdíj, mind 0 forint, ez tökéletes. Csak mobilnetre használnám a kártyát. És még árban is megfelelne, 1575 Ft-ért olcsóbb, mint a mostani csomagom. Ennél sokkal többet nem is nagyon szeretnék fizetni havonta.
Tudtok ennél jobbat ajánlani? Milyen buktatói vannak ennek? Sosem voltam még flottában. Igazából eddig nem is érdekelt, de felhúzott hogy van is internetem, meg nincs is az adatkeret elfogyasztása után.. Normális csomag, emberi áron meg semelyik szolgáltatónál nincs. (MyChat-nél olyan szinten lassítják 1GB után, hogy használhatatlan. Korlátlan a közösségi média, mégis van hogy messenger üzenetet nem kapok meg, csak ha wifi közelébe megyek, de a Facebook is percekig tölt egy darab képet.)
-
Thusor
őstag
-
Balázs Z.
aktív tag
Köszi a válaszokat, továbbra sincs mobilnet

-
grabber
addikt
-
arnyekxxx
veterán
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Balázs Z.
aktív tag
Sziasztok, Telenoros iQpro flottás mobilnetet használok, és ma reggeltől nem működik. Más tapasztalt hasonlót? Telefon újraindítás, mobilnet ki-be kapcsolás nem segített.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
törölt tag
Mi a p@csnek?
A torrent kliensbe be lehet állítani a letöltések, feltöltéseknek a kapcsolatok számát, sebességét, időzíteni lehet mikor töltse le.
Aki mobilneten 1TB-ot elhasznál vagy többet egy hónap alatt az szerinted foglalkozik bármivel is?
Úgy vannak vele, hogy kifizették korlátlan netre az 5000eFt-ot tehát kuss@lhatnak. -
jbnd-007
tag
-
citkar
addikt
Attól, hogy a szolgáltatónál nincs dual active telefon, szerinted ők tehetnek arról, hogy máshol sem találsz? Ahogy a TV-t sem kell a szolgáltatódnál megvenni, ha ott nem találsz megfelelőt, telefont is vehetsz bárhol. A szolgáltatónak semmi köze ahhoz, hogy nem találsz más üzletekben dual active készüléket. Egyszerűen az emberek döntő többsége megoldja másképp, nincs rá szükségük, így érdemi kereslet hiányában nem gyártanak. Néhány éve még gyártott a Huawei/Honor, bizonyára néhányan vásároltak is tőlük, volt rá lehetőség, nem titkolták a létezésüket, nem rejtegették ezeket a készülékeket, de abbahagyták, nincs rá kereslet, mint 13 colos gamer laptopra (utóbbiról talán most hallottál először).
-
martonl
senior tag
-
törölt tag
Szerintem meg a sok off hozzászólásnál törlés lesz a vége...
-
martonl
senior tag
Szerintem a mai világban a dual talk telefonokat kevesen ismerik (elképzelhető, hogy idáig te se tudtál róla). A dolog abból indult ki, hogy nincs normális dual simes (tehát rendes dual sim funkcióval bíró) telefon. Ennek a dual sim konferenciabeszélgetés csak egy része, egy lehetőség. Dual talk telefont soha egyetlen szolgáltató sem árusított tudomásom szerint, vélhetően azon ok miatt, amit írtam. A dual talk telefonoknak pedig sajnos egyéb paramétereik szoktak gyengék lenni, gondolom ennek is megvan az oka.
Ha valakinek mindkét SIM kártyán nagyobb beszédforgalma van, vagy fontos, hogy időben értesüljön arról, ha hívják és fontos az elérhetőség mindkét SIM kártyán, akkor neki valóban két telefon, vagy dual active telefon kell. Nekem is van ilyen készülékem, nem is tudok mostanában újat vásárolni, mert nincs is szinte alternatíva.
-
citkar
addikt
Szerintem a mai világban gyakorlatilag senkinek sem áll (rajtad kívül) szándékában egy telefonról két különböző (szolgáltatói) számról egyszerre telefonálni másokkal konferenciabeszélgetés keretében belül. A mai világban ez egyszerűen áthidalható, több módon is, sokkal egyszerűbben, mint, ahogy te szeretnéd (például interneten, vagy egy telefonszámról hívod őket, bő 5000-ért korlátlanul hívhatsz bárkit). Ennek ellenére neked nem kell áthidalni, ha neked dual active telefon kell, nyugodtam vegyél egyet, legyél vele boldog és használd örömmel.
Azt hozzátenném a szolgáltatói összeesküvés elméletedhez, hogy egyes szolgáltatónál (Magyarországon) is, régóta lehet vásárolni már két SIM-es, kártyafüggetlen mobiltelefont (feltételezem most is lehet), biztos nem nagy példányszámban árulják, de létezik, csak azért dual standby-t, mert ez a közkedvelt, de korábban talán dual active-t is árultak.(#47416) kovacs65 : Alienware-t vettem, kb 3 éve, akkor épp 13 colos OLED laptopjuk volt a legkisebb. Előtte néhány évvel 14 colosuk volt a legkisebb méretű, azt is használtam, jó volt. Ahogy nézem az újabb szériában nincs 15 colosnál kisebb jelenleg. Hátha lesz a következőben, vagy nézelődhetsz refurbished gépek között, az angol, vagy amerikai Dell oldalán (amerikában a newegg is szokott régebbi refurb gépeket árulni, régebbieket is, mint ez a 13 colos OLED), vagy Ebay-en is vannak hivatalos Dell/Alienware refurbished eladók, hátha becsúszik hozzájuk egy számodra megfelelő darab. Ha sürgős, akkor Razert vennék, ők most is árulnak 13 colosat, más alternatíva hirtelen nem jut az eszembe. Ami fontos volt, hogy az Alienware garanciája honosítható Magyarországon is, a Razerrel kapcsolatban meg kell érdeklődni, van-e Magyarországon garancia, attól tartok, hogy nincs.
-
kovacs65
őstag
-
martonl
senior tag
Nem a konferenciahívásról van szó magáról, hanem arról, hogy két különböző szolgáltató különböző tarifájú hívása összekapcsolható. Pl. két különböző flottán belüli, vagy hálózaton belüli stb. hívás. Ezt a szolgáltatók annyira nem díjazzák. Ezért nincs ez marketingelve nem úgy, mint a 13"-os laptop. Utóbbira tényleg kisebb az igény, hiszen aki játszik, annak gondolom kell a felbontás és a képernyőméret. Ráadásul kisebb méretbe kell belezsúfolni a megfelelő grafikus hardvert a megfelelő hűtéssel, ami gondolom rendesen meg is emeli a termék árát. De nyilván jobban értesz ehhez, és azért jó, hogy a te igényeidre is van megoldás.
-
citkar
addikt
Nézd, a dual active telefon rétegtermék. Akik a dual SIM topikban az elmúlt években ilyet kerestek, egy felvilágosítás után a többségük rájött, hogy nincs rá szükségük és vettek egy dual stand by készüléket (azon is lehet konferencia hívást intézni, csak egy számról, ez nem a világ vége). De szerintem a nagyobb baj az, hogy nem fogadod el ezt a tényt. Ha neked ilyen kell, mert egyszerűen ez az igényed, akkor vegyél egyet. Van a régebbi Huawei, Honor modellek között ilyen, amik valóban elavultak bizonyos tekintetben, nem is olcsók, de innen-onnan beszerezhetőek. Amikor 13 colos gamer laptopot kerestem nekem is körül kellett néznem, hol és mennyiért vehetem meg, abból a néhány típusból, amit a világon kapni, mert szinte egy gamer sem vesz ilyen kis gépet, ez egy rétegtermék, de nekem mégis ez kellett.
-
martonl
senior tag
Nem hiszem, elvégre a legtöbben nem is tudják, hogy ilyen funkció létezik egyáltalán. Ez régebben se volt rendesen lekommunikálva. Emögött szerintem szolgáltatói lobbi is lehet, hiszen a dual talk készülékekkel a két SIM kártyán egyidőben bonyolított hívások konferenciabeszélgetésbe is tehetők.

De szerintem térjünk vissza a topikhoz.
-
arnyekxxx
veterán
-
martonl
senior tag
Maradjunk annyiban, hogy ezek egyike sem teljes értékű dual sim telefon. Ettől még természetesen egyéb hardveres/szoftveres jellemzői lehetnek jók a készülékeknek. De én a normális dual sim működés alatt nem ezt értem, gondolom ez nem probléma. Rengetegszer hívok dual simes felet, akinek kikapcsolt állapotot jelez a készüléke, mert a másikon éppen beszél. Ráadásul a készülék (és nem filléres telefonról van szó) arra nem képes, hogy lejelentkeztesse rendesen a hálózatról a SIM kártyát (mondjuk miért is tenné egyetlen rádiós modullal). Ez azt eredményezi, hogy rengeteget kell várni, mire a kikapcsoltsági üzenetet (vagy egyéb beállított szolgáltatást, pl. hangpostát, vagy átirányított szám csörgését) meghallom. Sajnos a legtöbb dual standby készülék ilyen, ez van. Szerintem erről felesleges diskurálnunk, értem es elfogadom az álláspontodat, ha te nem is az enyémet. Nincs is ezzel baj.
-
citkar
addikt
Maradjunk annyiban, hogy van sok normális dual SIM-es, dual standby telefon, csak neked ezek nem felelnek meg
Mondjuk szerintem érthető, ritkán akarunk egyszerre két számon beszélni (vagy egyiken beszélni, a másikon netezni egyszerre). Biztos van az a helyzet, hogy jón jönne, de ésszerű kompromisszummal áthidalható a többségnek, ha más nem: két telefonnal. -
martonl
senior tag
Nem. Pontosan a dual talk készülék alatt értek normális dual simes készüléket. Természetesen ezzel nem akarom leszólni senki fia készülékét, senki ne vegye magára, hisz pillanatnyilag nekem is ilyenem van. Csak puffogok, hogy miért nem gyártanak ilyet. Gondolom nem volt rá igény, hiszen tudtommal a dual talk készülékekben két független rádiós modul van. Okostelefonban meg nyilván még drágább lenne ezt előállítani, a gyártók úgy vannak vele, akinek ez kell, az hordjon két telefont.
Bár jut eszembe, volt még egy ilyen telefonom, a Gigabyte Simba. Csak hát ugye a nevén kívül az egyéb tulajdonságait ne firtassuk. Viszont a dual talk-ot azt tudta. -
citkar
addikt
-
fer71
csendes tag
-
martonl
senior tag
-
citkar
addikt
Akkor marad a saját néven maradó SIM-et garantáló flottás csomag, azokból is van, olyan is, aminél nincs hűség, vagy ha az első évben van, utána nem kötelező aláírni húséget. Mondjuk idejét se tudom mióta használok dual standby telefont, minden gond nélkül, de ha szerinted ez nem normális, nem kell erőltetni.
-
martonl
senior tag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
martonl
senior tag
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
47500 - 47401
68895 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Évekre előre elszipkázzák az adattárolókat az AI adatközpontok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

3 napra van.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MADcat