- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz
Soma01
üzenetére
EQ-nál mennyi idő az ügyintézés?
Amikor először elértem őket telefonon, azt mondták, kérjek a Telenortól prepaid kártyát számhordozással, küldjem el a papírokat emailben, ők intézik.
Most, hogy elküldtem őket, azt írták postán küldenek nekem szerződést, befizetem, visszaküldöm, aztán kapok egy meghatalmazást, amivel bemegyek a Telenorba, és betesznek a flottába, intézzem én.
Eközben 15.-e a hordozási időablak, addig már csak 9 nap van, ennyi levelezésre lehet kevés lesz.
Hogy lehetne ezt meggyorsítani? -
Soma01
veterán
válasz
ad4m1337
üzenetére
Itt megmarad a számod, csak hordozva lesz. Vagy úgy értetted, hogy a saját neveden maradjon a számod? Mert itt át kell írni a flotta nevére (de te használod, te fizeted) aztán visszaírják a számodat a nevedre, amikor szeretnéd. Ez elég korrekt flotta, nem vernek át, betartják, amit ígérnek, lehet velük telefonon is beszélni, nem tűnnek el. Tehát visszakapod a számodat a saját nevedre ha kéred.
Végig kell gondolni. Ez is egy lehetőség, jó felhasználási feltételekkel. -
123xyz
aktív tag
válasz
ad4m1337
üzenetére
Szívesen
Remélem nem változott azóta semmi, mióta én beléptem, és neked is ilyen egyszerű lesz, de azért légy alapos és járj utána mindennek
meg ha lesz rá lehetőséged, a Telenorban a munkatárssal tényleg ellenőrizzétek, hogy a megfelelő csomagot találta-e meg (nálam a MyTelenorban a Blue 1-es az "Flotta előf díj 1800 Ft" néven szerepel jelenleg, a Blue 2-es viszont csak "Flotta előfizetés") -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
dragon1993
üzenetére
Ha a díjbekérőre gondolsz,nekem 27.-én jött.
-
Soma01
veterán
válasz
ad4m1337
üzenetére
Van még egy amit talán érdemes meggondolni. A Blue1-hez képest írom:
v1: +100 perc/hó, percdíj osztva 2-vel, +30db sms/hó, (net ugyan úgy 10GB/hó) -1000 ft/hó, DE: +1 év hűség, +7.000 belépés, Voda hálózatv2: +100 perc/hó, percdíj osztva 2-vel, +30db sms/hó, +20GB net/hó, -500 ft/hó, DE: +1 év hűség, +7000 belépés, Voda hálózat
De a hosszabb hűség miatt meggondolandó.
-
4Grider
félisten
válasz
taranis
üzenetére
A Telenor flottaszerződések részét szokta képezni a Telenor kikötése is a fogyasztói kosár éves áremelkedésének követésével kapcsolatban. Hogy ezt kinél érvényesítik, az sok tényezőtől függhet. Nálunk pl. nem emelnek, mert tudják, hogy könnyen tovább állunk. Hogy mikor: Jellemzően a flottaszerződés éves fordulóját követő negyedévben.
-
taranis
addikt
Gondolom más flottáknál is ez a helyzet, de az OSS-től jött levél, hogy drágul a korlátlan Telenoros net, a Telenor döntése miatt, 2020. május 12-től. Náluk így már 5250 Ft bruttó lesz, erre jön még rá a flottadíj.
-
kovacs65
őstag
Szintén IqPro.
Kb 2 óra A szünet után most jött vissza a netem. Debrecen. -
Terentius
őstag
Ma reggelre helyre álltak a dolgok ilyet se láttam még pedig már vagy négy éve vagyok iqpro-s
-
Terentius
őstag
Iqpronál valami nem kerek. A múlt héten meghalt a sim kártyám, akarom mondani lekapcsolták. Felhívtam őket, készségesen segítettek, még ki is hozták az új sim kártyát a munkahelyemre 1 órán belül, mert pécsi vagyok. Erre most éjfélkor az új is meghalt, nincs hálózat.
-
The Goth
tag
Helló!
Szanga flottánál (Szanga9) hogy lehet lemondani a 200MB netet az előfizetésről? Ugye ebben a csomagban úgy írják, hogy 1 év után lemondható, hogy csak a hang maradjon meg. A Voda weboldalán csak a jelenlegi állapotot lehetne meghosszabbítani, de nekem a net már nem kéne rá. Mivel közvetlen én szerződtem a Vodával, így logikusnak az tűnne ha minden további nélkül le tudnám mondani, csakhogy ilyen opciót nem látok a weboldalukon. Esetleg személyesen üzletben, vagy írni kéne a flottakezelőnek? Vagy esetleg valaki tudja a pontos menetét? -
-
ablack
senior tag
-
xhege
veterán
Sziasztok!
Van jobb flotta mostanában az Atlasznál? A legfontosabb, hogy a szám az én nevemen maradjon és közvetlenül én intézhessek mindent a szolgáltatóval. Voda előny, de ha kell áthordozom a számom. Jelenleg Atlasz2 van. 3500 Ft-ért hálózaton belül ingyenes hívás, azonkívül 100 perc + 5 GB net + Social Pass. 100 percen túl 10 Ft a percdíj és másodperc alapú a számlázás. Június közepén jár le a hűségem, gondoltam körülnézek. Előre is köszi a segítséget!
-
tibor23
senior tag
válasz
bsebihlbs
üzenetére
Flotta nélkül, feltöltőkártyával 9.000Ft a Vodánál a korlátlan hívás, mivel napi 300Ft felett ingyenes. Szerintem ez a gyakorlatban kb. 6-7000Ft., annak aki rengeteg beszél. Ha nem beszélsz 0 költség. Szerintem hülye, aki ezért belép egy flottába, ami 99% drágább lesz, és ahol úgy szívatják, ahogy tudják. Saját neveden marad, nincs semmi gond.
-
tibor23
senior tag
válasz
ad4m1337
üzenetére
Lebara tudtommal bérli a hálózatot vagy csak városi lefedettsége van, és diszkont áron szolgáltat főleg a migriknek, kapcsolattartásra kelet Európával, Ázsiával és Afrikával. A kinti nagy szolgáltatókhoz képest is nagyon olcsó, ilyen céget ide nem engednek be.
De ha valaki jobban tudja, javítson ki. -
123xyz
aktív tag
válasz
ad4m1337
üzenetére
Na, így akkor tudnám ajánlani a Multiflotta Blue 1-es csomagját, +10 GB mobilnettel. SMS nincs benne alapból (minden elküldött a havidíjon felüli költség), de azt nem írtad, hogy szempont lenne. Havi díj: ~ 4000 huf
Feltételezve persze, hogy még aktuálisak a táblázatban az árak. De ha a weboldalukon kérsz árajánlatot (érdeklődsz) akkor elküldik neked biztosan a jelenleg érvényes árakat, nekem anno így történt. Ha nem veszel készüléket, akkor 1 év a hűség, meg belépéskor volt 3000 ft egyszeri ügyintézési díj.
Amúgy elég egyszerű volt a dolog, nem kell velük kapcsolatban maradni, megkaptam a papírokat, amikkel mehettem a Telenor üzletbe szerződést kötni, és mindent én intézek magamnak. Az egyetlen apróság annyi volt, hogy az ügyintéző elsőre nem találta a rendszerben a tarifacsomagot, aminek valami 1800-as flotta néven kell lennie, hanem helyette a középső került a szerződésbe, ami kb 500 ft-tal drágább, de van benne alapból néhány sms meg több perc. Telenor hálózattal nem tudom, van-e tapasztalatod, nekem eddig bevált. -
bsebihlbs
csendes tag
Sziasztok, olvasom az előttem írókat. Nekem konkrétan szükségem lenne:
Belföldi és EU-s számok korlátlan hívása, Vodafone, 1 év hüséggel, és ha kiszállok akkor vinném a számot magammal. Net opcionálisan kellene hozzá. Tudtok ilyenről? Van saját Vodás számom.. Van beszálló költség? Tényleg gond ez még ha valakinek lejárt a hűség akkor megtarthatja a számát, esetleg kiszáll a flottából? Köszi a segítséget -
ad4m1337
aktív tag
válasz
123xyz
üzenetére
Tehát amire nekem szükségem lenne: minimum 100 perc beföldre és minimum 8-10GB net.
És szeretném a számomat megtartani, ehhez keresem a legolcsóbb csomagot, lehetőleg hűség nélkül de esetleg hűséggel is belefér.(Tanultam Dániában, visszasírom a Lebara 100 DKK -ás (akkor kb 4300 ft), hűség nélküli, korlátlan telefonálás + 60GB net csomagomat

Hihetetlen drága itthon az összes csomag a szolgáltatóknál... tudja esetleg valaki, hogy ez miért van, adók, túl kevés ügyfél a szolgáltatóknak, stb., mi a háttere, miért nincs még Mo -on 5000 alatt korlátlan "minden" csomag?)
-
Soma01
veterán
Nektek is úgy tűnik, hogy a www.szangaflotta.hu oldalt vagy feltörték (mivel van valami átirányítás is valami vírusos oldalra) vagy valami más hiba van a weboldalon?
-
4Grider
félisten
Nem kell sehol sem tagnak lenni és éves díjat fizetni. A mohosz.hu oldalon kell igényelni egy horgász kártyát. Ez 5 évre 2200 Ft-ba kerül. A horgászkártya igénylésének nincs semmiféle előzetes feltétele, csak legyen adókártyád és fizesd be a 2200 Ft-ot bankkártyáról. És kb. egy hónap míg legyártják/megérkezik. Ezt követően bármelyik Telekom ügyfélszolgálaton elérhető a 3 csomag a horgászkártya felmutatásával.
-
-
Zeki
nagyúr
Nem tudom a MOHOSZ flotta benne van-e, horgászegyesületes, be kell lépni, éves díjat befizetni, aztán lehetsz Telekomos flottás. Na az most ilyen díjakon dolgozik aug 31-ig.
-
123xyz
aktív tag
válasz
totron
üzenetére
Nem állítottam, hogy a táblázat szentírás lenne, és nincs is baj azzal szerintem, ha valaki a táblázat alapján kérdez, akár pl. azt, hogy aktuális-e még xy flotta csomagja... De remélem azért azzal egyetértetek, hogy nehéz lenne úgy ajánlani bármit is neki, hogy nem osztja meg, mi lenne neki ideális. Nem véletlenül van az összefoglalóban az a pár kérdés a részletekről
-
totron
addikt
válasz
Apa+Fia
üzenetére
Ez az egyik, a másik, meg hogy több ízben a legnagyobb természetességgel közölve lett, amolyan mellékesen, hogy hát ez meg ez nincs frissítve a táblázatban. Innentől kezdve megrendül a bizalom a naprakészségében és abban, hogy a teljesség igényével készülve, frissülne. Nem is teszi. Támpontnak így jó, de ne csodálkozzunk, ha megjelenik mellé a kérdés is.
-
123xyz
aktív tag
válasz
ad4m1337
üzenetére
Az a baj, hogy elég nehéz úgy "kedvezőt" ajánlani, hogy nem derül ki, neked mire van szükséged. Az embereknek teljesen más csomag lehet kedvező az alapján, hogy beszélgetni szeretne inkább, vagy kevés beszéd mellett sok net kell, esetleg valami korlátlan... Szóval ha részleteznéd, mit szeretnél pontosan (ott a többi kérdés is az összefoglalóban, pl melyik szolgáltató felel meg, stb.), lehet kapsz hasznosabb választ is.
Viszont alapvetően igaza van szabog74 fórumtársnak, hogy ha csak annyit szeretnél tudni, melyik flottánál tarthatod meg a számod, arra tökéletes az összefoglalóban a táblázat
Ráadásul onnan ki is nézhetsz 1-2 csomagot, amiről utána esetleg már konkrétabb véleményeket is kaphatsz. -
bsebihlbs
csendes tag
Sziasztok, van olyan flotta ahol korlátlan a belföldi és az eu ban a beszélgetés?
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan flottat ajanlani ami kedvezo aru es nem kell beszolgaltatni a telefonszamot?
Az EQ -val beszeltem de sajnos ott be kell...
Koszi,
Adam
-
Peter.70
addikt
válasz
MADcat
üzenetére
Itt pl arra gondoltam, hogy az én előfizetésemhez vesz tudtom nélkül készüléket, vagy úgy dől be a flottakezelő cég, hogy a szolgáltató, vagy olyan dolog történik ami folytán engem kötelez kötbér fizetésre a szolgáltató.
Ha publikusba átkerülök, akkor majd nézek másik flottát
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Mennyire kockázatos, ha olyan flottába lépek be, ahol van 2 év hűség, és nem én vagyok a szerződő, csak a számla fizető. Nem EQ. Nem probléma, ha elveszik esetleg a számom. Vodafonos
-
Mikeee86
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy az ALTHON Hungary szolgáltatót ismeri valaki, mennyire megbízható, korlátlan telenoros internet miatt kérdezem?
Köszi!
Üdv,
Mikeee86 -
4Grider
félisten
válasz
dragon1993
üzenetére
A legjobb teszt, ha megcseréled a két sim-et a két eszközben.
CA: carrier aggregation. -
4Grider
félisten
válasz
dragon1993
üzenetére
Ilyen lassítás nem lehetséges a Telenor hálózatában. Mindkettő ugyanazt az apn-t és ca-t használja?
-
dragon1993
addikt
Sziasztok!
Lehetséges, hogy az IQPro-s kártyán lassítva van a net?
Az IQ 20/5 => 20/27 (upload nagyobb) mérek S7 Edge / Redmi Note 5 alatt
Mellette az asztalon az EQ 40/20-at mér. -
-
-
w.miki
veterán
válasz
ratobi
üzenetére
EQ Aktív XS. 2520 Ft 275 perc, 5 ft percdíj, 4GB net.
Régen egy haverom is úgy csinálta, hogy vettek a nevére egy Telenor kártyát, aztán utána áthordozták rá a számot. Semmit nem csinált.
Elvégre ha az EQ-nak úgyis el kell küldeni minden adatot, azokkal simán meg tudnák csinálni.
De lehet, hogy rosszul emlékszik. Vagy már nem lehet így csinálni. -
Thusor
őstag
válasz
w.miki
üzenetére
Régen úgy volt, hogy az EQ adta a kártyát, még számot se lehetett választani, küldték postán a SIM kártyát. Legutóbb amikor a családba vittünk számot, akkor úgy volt, hogy engedélyt adtak csak, így mindent mi intéztünk bármelyik Telenor üzletben. De a számhordozást mindig a szám tulajdonosának kell intéznie, előbb be kell lépned a Telenor hálózatába mint feltültőkártyás, majd utána az EQ intézi hogy a flottába beléphess.
-
w.miki
veterán
válasz
Oldman2
üzenetére
No elvileg online is át lehet lépni Telenor kártyás csomagba, Kosárba rakás után alul van az Áthozom a számomat más szolgáltatótól opció.
Elég sok adatot kell bepötyögni, ezt elintézhetné az EQ a 10000Ft-ért, ha úgyis el kell nekik küldeni a személyi, meg a lakcím igazolványt...
Nem nekünk kéne...
Vagy csak rosszkor hívtam a nőt, és le akart rázni?
Azt hallottam, aki régen lépett be az EQ-ba, annak semmit nem kellett magának intéznie, mindent az EQ csinált... vagy csak rosszul emlékszik? -
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki ajanlani olyan flotta csomagot, ahol van minimum 10gb net es legalabb 300 perc lebeszelhetoseg, lehetoleg szamhordozasi lehetoseggel es huseg nelkul.
Koszonom!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 12 Pro 256GB Graphite-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4752, 100% AKKSI
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

meg ha lesz rá lehetőséged, a Telenorban a munkatárssal tényleg ellenőrizzétek, hogy a megfelelő csomagot találta-e meg (nálam a MyTelenorban a Blue 1-es az "Flotta előf díj 1800 Ft" néven szerepel jelenleg, a Blue 2-es viszont csak "Flotta előfizetés")

Ráadásul onnan ki is nézhetsz 1-2 csomagot, amiről utána esetleg már konkrétabb véleményeket is kaphatsz.
Nem nekünk kéne...
Dr Bubo