Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • alisck

    tag

    válasz tupuk #20340 üzenetére

    1: megbízhatóság, hát a mai világban olyan, hogy megbízhatóság szerintem csak akkor van, ha a te neveden van és rendesen fizeted, egy flottánál lehetnek mindig akadozások, Fizetni emailben kapsz egy részletezést és el kell utalnod a flotta számlájára.
    2: 150 megabitet tud, ahol persze rendes a hálózat, de nekem az egyik routerem az csak 50 megát tud, viszont nem nagyon megy 40le/20fel alá...
    3: Kiküldenek egy sima új sim kártyát, és már tudod használni is olyan routerben, amiben akarod és tudja a 4g-t, vagy mifivel... Alapból nem megy rajta a hívás indítás, viszont fogadni hívást tudsz a kártyán, ha hívást szeretnél indítani a kártyáról, akkor havi plus nettó 200 ft-ért bekapcsolják, még így is 5ezer körüli lesz a havidíjad. Gondolom át tudod hozni a számodat is, de felesleges...
    4: Igen telenor, tehát vagy telenoros telóban használod vagy függetlenben, vagy ha csak mobilnetet akarsz, akkor veszel egy 4g routert, sok féle fajta van 15ezertől, htár a csillagos ég... ;)
    5: nem tilt semmit, ha egy routerbe beteszed, ugyanúgy egy router képes 254 eszközt kiszolgálni... (Az enyémet 4 géppel 3 laptoppal és vagy 7-8 telefonnal használjuk)
    6: igen úgy is működik, ha olyan eszközt veszel...
    7: nincs hűségidő, bármikor, akár 1 hónap után is lemondhatod...

    Remélem kielégítőek voltak a válaszok. :DD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés