- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gagarin70
tag
Tegnap megérkezett Tronsmart 908 II és el is kezdtem vele játszadozni.
Eddigi tapasztalatok (hátha valakit érdekel):- gyors, problémamentes
- kicsit hülyén néz ki, hogy a hozzá adott 30 centis HDMI kábel miatt ott lóg szegény a TV hátán
- akármilyen HD videót lejátszik gond nélkül, viszont a) nem tölti ki teljesen a TV képernyőjét (MX player) és meglehetősen sötét, még akkor is, ha a teljesen feltolom a brightness tolókát. A médialejátszómnál nem ilyen képet ad.
- a hozzá rendelt ugyanilyen márkájú táv meglehetősen használhatatan, érzékenysége minimális, csak akkor működik rendesen, ha 30 centire vagyok a kütyütől (lehet, hogy tölteni kell?)
- droid mote megy, sokkal jobb, mint az air mouse, de a kliens időnként lefagy
- a szoftveres kikapcsolás király dolog, de hogyan lehet újraéleszteni?Kérdésem a fórumlakókhoz: miért érdemes custom romot rátenni, mi az, ami változik? És leginkább: mi ennek a módja?
Tudom, hogy a freaktab-en van ezer féle és a Finless Bob a guru ebben, de (annak ellenére, hogy nem vagyok technikai analfabéta) jó lenne egy pontos, lépésről-lépésre leirás, hogy miként megy ez. Nem igazán mozgok otthonosan a rom, kernel, rooting és egyéb témakörökben...KöszI!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest