Új hozzászólás Aktív témák

• vini01

újonc

válasz géeles #734 üzenetére

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
    Visszavittem és szó nélkül bevették, elküldik szervízbe és ha nem javítható akkor kicserélik, talán a jövő hétre várható.
    Az én problémám először nem is a garancia lett volna, bár lehet rosszul fogalmaztam, hanem az, hogy ennek a kütyünek (vagy a tápjának) ezen hiba a jellemzője, vagy én futok bele egymás után két ugyanolyanba. Ha valakinek van cs918, vagy kr42 vagy bármely hasonló, ami ilyet produkál az kérem írja már meg.
    A mini pc teljesen rendeltetésszerűen használtam, és pont a gari miatt nem próbáltam sem firmware cserélni, sem semmi mást, és az említett hibáig teljesen korrekten működött (gyors, nem fagyott, fut a flash player, stb), így nem tudom mire vélni a hibát, és már azon gondolkoztam, hogy a szervíz után más típust kellene venni, csak hát hardveresen szinte mind ugyanaz, vagy még régebbi gyengébb procival kevesebb memóriával van szerelve.
    Nincs ötletem, hogy érdemes e a készüléket cseréltetni, vagy másikat levásárolni. Ez lenne az első mini pc-m így a többről csak a fórumban olvasottak alapján van infóm, de erről sem írtak rosszakat, ezért választottam ezt, meg persze, hogy a nagyobb ház miatt nem melegszik annyira, és a AV kimenetet is lehet használni a gyerek régi tévéjén, raádásul nem tudom, hogy a külső antenna miatt e, de ez nem veszíti el a wi-fi-t, csak hát ha folyton szervízben van akkor nem igazán lehet élvezni a használatát...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés