- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
vini01
újonc
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Visszavittem és szó nélkül bevették, elküldik szervízbe és ha nem javítható akkor kicserélik, talán a jövő hétre várható.
Az én problémám először nem is a garancia lett volna, bár lehet rosszul fogalmaztam, hanem az, hogy ennek a kütyünek (vagy a tápjának) ezen hiba a jellemzője, vagy én futok bele egymás után két ugyanolyanba. Ha valakinek van cs918, vagy kr42 vagy bármely hasonló, ami ilyet produkál az kérem írja már meg.
A mini pc teljesen rendeltetésszerűen használtam, és pont a gari miatt nem próbáltam sem firmware cserélni, sem semmi mást, és az említett hibáig teljesen korrekten működött (gyors, nem fagyott, fut a flash player, stb), így nem tudom mire vélni a hibát, és már azon gondolkoztam, hogy a szervíz után más típust kellene venni, csak hát hardveresen szinte mind ugyanaz, vagy még régebbi gyengébb procival kevesebb memóriával van szerelve.
Nincs ötletem, hogy érdemes e a készüléket cseréltetni, vagy másikat levásárolni. Ez lenne az első mini pc-m így a többről csak a fórumban olvasottak alapján van infóm, de erről sem írtak rosszakat, ezért választottam ezt, meg persze, hogy a nagyobb ház miatt nem melegszik annyira, és a AV kimenetet is lehet használni a gyerek régi tévéjén, raádásul nem tudom, hogy a külső antenna miatt e, de ez nem veszíti el a wi-fi-t, csak hát ha folyton szervízben van akkor nem igazán lehet élvezni a használatát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel PC + monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest