- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldenfish7
tag
válasz
interstate76 #5596 üzenetére
Szia!
Igazad volt és köszönöm a megerősítésed! Tegnap érkezett meg a GEARBEST oldalról rendelt Mini MX III-as kütyüm cseh raktárból. Így nagyon olcsó volt, és gyorsan kihozta a postás mikor elérte a célországot.
Nem semmi a T-R42-höz képest ez a teljesítmény.Főleg az, hogy itt már ténylegesen Full HD -ban jelenik meg a menü is és a youtube-on is be lehet állítani a videóknál a 1080 p felbontást, amelyeket röhögve visz.
Nagyon pörgős, nem agonizál semmin, netezni is tökéletes, gyorsan töltődnek az oldalak.
Tetszetős az új android 5.1.1 is, nagyon szép az új elrendezés és a különböző új funkciók.Annyi hiányosságot tapasztalok, hogy nem ismeri fel automatikusan az egér középső, görgős gombját, mint "touch" funkciót és így egyes játékoknál nem tudom megnyomni a játékindító gombokat, mert azok inkább "érintőképernyő alatt" szeretnek lenni. Erre volt jó korábban, hogy a T-R42 felismerte, illetve hozta ezt a funkciót az egérnél. Illetve így lehetett azon a netes oldalakon nagyítani kicsinyíteni. Már két fajta egérrel is próbáltam, de magától nem hozza. Lehet ehhez valami alkalmazást letölteni vajon?
De leginkább a videók futtatásának teljesítménye nyűgöz le eddig, nem gondoltam volna, hogy egyszer kihasználom a Full HD monitorom teljesítményét.
Köszönöm, hogy rámutattatok erre kis csodára, hogy ez az igazi!
Akkor most már várjuk az octa core változatot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest