Új hozzászólás Aktív témák

• goldenfish7

tag

válasz interstate76 #5596 üzenetére

Szia!

Igazad volt és köszönöm a megerősítésed! Tegnap érkezett meg a GEARBEST oldalról rendelt Mini MX III-as kütyüm cseh raktárból. Így nagyon olcsó volt, és gyorsan kihozta a postás mikor elérte a célországot.
    Nem semmi a T-R42-höz képest ez a teljesítmény. :Y Főleg az, hogy itt már ténylegesen Full HD -ban jelenik meg a menü is és a youtube-on is be lehet állítani a videóknál a 1080 p felbontást, amelyeket röhögve visz.
    Nagyon pörgős, nem agonizál semmin, netezni is tökéletes, gyorsan töltődnek az oldalak.
    Tetszetős az új android 5.1.1 is, nagyon szép az új elrendezés és a különböző új funkciók.

Annyi hiányosságot tapasztalok, hogy nem ismeri fel automatikusan az egér középső, görgős gombját, mint "touch" funkciót és így egyes játékoknál nem tudom megnyomni a játékindító gombokat, mert azok inkább "érintőképernyő alatt" szeretnek lenni. Erre volt jó korábban, hogy a T-R42 felismerte, illetve hozta ezt a funkciót az egérnél. Illetve így lehetett azon a netes oldalakon nagyítani kicsinyíteni. Már két fajta egérrel is próbáltam, de magától nem hozza. Lehet ehhez valami alkalmazást letölteni vajon?

De leginkább a videók futtatásának teljesítménye nyűgöz le eddig, nem gondoltam volna, hogy egyszer kihasználom a Full HD monitorom teljesítményét.

Köszönöm, hogy rámutattatok erre kis csodára, hogy ez az igazi! :R

Akkor most már várjuk az octa core változatot? :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés