Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz interstate76 #4736 üzenetére

Sztem meg ott vmi baj van. Ha ez egy Imito MX1, akkor abban egy 150Mb/s -es MTK modul van. Több ilyenem is volt. Csodát ndm lehet tőle várni, de belső hálón, nekem minden kütyüm nagyságrendileg ugyanannyit tudott le, mint fel. Az MX1 esetében is a szokásos 30-50Mb/s -t mértem. A stream kétirányú adatkapcsolat, mivel a szervernek tájékozódnia kell a kliensnek üldött csomagok feldolgozottságáról. Itt viszont a feltöltés hatoda a letöltésnek, ami semmiképpen sincs rendben. Ráadásul, mivel a droid a szerver, ezért a feltöltésen menne a nagyobb adatforgalom. Ehhez az 5Mb/s nagyon karcsú.

djadji:
    Melyiket kéne tesztelni? Jó kérdés! Ha nem közvetlenül két eszköz között megy az adatátvitel, akkor még a router is lehet gyenge láncszem, mivel neki mindkét eszközzel kell kommunikálnia. Főleg azonos frekvencián lehet problémás. Nekem nem egy csúcs, de nem is egy alsó kategóriás a routerem. Tud párhuzamos duált és bizony nem mindegy, hogy mindkét eszköz 2,4Ghz -en csatlakozik, vagy az egyiket átrakom az 5Ghz -es sávra.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés