- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
interstate76 #4736 üzenetére
Sztem meg ott vmi baj van. Ha ez egy Imito MX1, akkor abban egy 150Mb/s -es MTK modul van. Több ilyenem is volt. Csodát ndm lehet tőle várni, de belső hálón, nekem minden kütyüm nagyságrendileg ugyanannyit tudott le, mint fel. Az MX1 esetében is a szokásos 30-50Mb/s -t mértem. A stream kétirányú adatkapcsolat, mivel a szervernek tájékozódnia kell a kliensnek üldött csomagok feldolgozottságáról. Itt viszont a feltöltés hatoda a letöltésnek, ami semmiképpen sincs rendben. Ráadásul, mivel a droid a szerver, ezért a feltöltésen menne a nagyobb adatforgalom. Ehhez az 5Mb/s nagyon karcsú.
djadji:
Melyiket kéne tesztelni? Jó kérdés! Ha nem közvetlenül két eszköz között megy az adatátvitel, akkor még a router is lehet gyenge láncszem, mivel neki mindkét eszközzel kell kommunikálnia. Főleg azonos frekvencián lehet problémás. Nekem nem egy csúcs, de nem is egy alsó kategóriás a routerem. Tud párhuzamos duált és bizony nem mindegy, hogy mindkét eszköz 2,4Ghz -en csatlakozik, vagy az egyiket átrakom az 5Ghz -es sávra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest