- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
#79335424 #4438 üzenetére
Na.. kis külön kálváriám eredményei.
Probléma volt:
Cs918 TvBox-om tetején lévő power gomb megnyomása után indul el, csak a táfesztől nem .2 megoldást találtam erre a neten.
OTG usb portra ha külső 5V-ot adunk akkor még nem indul el mert az kevés hogy meghajtsa de ahhoz elég hogy a boot elinduljon amikor megkapja a rendes tápot.
Itt írják
Teszteltem és 2 táppal működik az automata indulás.Aztán van az a módszer ami azt mondja, hogy kössük össze a power gomb lábait ezzel folyamatos benyomott állapotot idézve elő, ami szintén működik (bár ennek lehetnek negatívumai) pld nincs többé gomb és nem lehet vele lekapcsolni a képet ami az eredeti funkciója.
Ezt utóbbi módszert választottam, ráforrasztottam egy kondenzátort a kapcsoló lábaira ami egy egyszerű reset áramkörként működve bekapcsolja a boxot hagyományos tápellátás esetén, és megmarad a gombom is.
ITT egy kép hova kell forrasztani a kondit. Bár aki forrasztani szokott az úgy is tudja, aki meg nem az neki sem áll valszeg.A másik problémám a lassú USB HDD volt, mert futó android nem hajlandó csatolni a tárolót.
Már próbáltam mindenféle app-ot de eddig eredménytelenül a shell vezérlés meg nem egyszerű ahogy mondtad. Na de hol van még év vége.
Egyenlőre e robottal egy némi változóval, egy két feltétellel, fájlvizsgálattal, és restartal "parasztosan" oldottam meg.Egyébként a mappa eltűnik amikor nincs csatlakoztatva az ezköz
/mnt/usb_storage/USB_DISK0/ ha csatlakoztatva van az usb HDD
/mnt/usb_storage/ ha nem sikerült a mount
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest