- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
freddirty #3891 üzenetére
Anno utánanéztem és az általam használt funkciókat alapból tudja a NAS (vagy egyszerűen, "kitaposott ösvény mentén" hozzáraktam, ami hiányzott). Ezért én biztos nem kezdenék bele egy x86 -os eszköz összepakolásába. Még ha minden sikerül, akkor is ott vannak a szerverek és egyéb, extra funkciók, amiket a NAS -on csak be kell állítani, a PC -n meg nulláról kell telepíteni. Mindez húsz ropiért, bótból, garival. Nincs szétmókolva, hozzányúlás nélkül működik több, mint két éve. Ehhez hozzátartozik, hogy nem torrentezek, tehát ideje nagy részét pihiben tölti, leállított vinyóval. Megtartottam a régi, 210 -est is. Beszélgetnek egymással és ha kell, akkor a régiből kihúzom a lant, meg a tápot és viszem magammal, ha valahol "helyi megoldás" kell. Pár centivel nagyobb, mint egy 3,5 -ös háttértár. Van egy laptoptatyóm, amiben elfér a miniPC a kütyüivel, a 16 collos TV -m, meg a NAS. Nekem ez, így kényelmes, praktikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest