- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
Sziasztok!
Két napja jött meg egy MK809 IV mini android Pc. Rákötöttem HDMI-n a Sony KDL-32EX600 tv-mre és kiválóan működik, de csak vezetékes egérrel.
Rádiós és bluetooth-os egérrel is próbáltam de akkor nagyon belassul és szakadozik a WiFi, a bluetooth-os egér pedig még laggol is durván. A rádiósra írták valahol, hogy a vevője zavarja a WiFi-t, de a beépített bluetooth vevő ugyan miért zavarja a beépített WiFi-t, ezt nem értem. Akkor minek van benne a buetooth vevő? Hogyan lehet megoldani a távvezérlését, ha bluetooth-al sem megy rendesen?Másik kérdésem, hogy kikapcsolni ugyan ki lehet a szoftverből a mini pc-t, mert van egy virtuális kikapcsoló gomb a képernyőn a hangerő+ mellett, de bekapcsolni hogyan lehet? Az, hogy minden indításkor kihúzom és újra bedugom az adapterét a 230-ba, elég fapados. Van erre valami megoldás? A TV bekapcsoláskor be tudná valahogy kapcsolni a mini pc-t is? Vagy esetleg van valami szoftver, ami leteszi sleep módba a min pc-t, és újra fel is lehet éleszteni vele? Vagy bármi más megoldás?
Gondoltam arra is, hogy a TV USB bemenetére csatlakoztatom a stick tápkábelét, de erről a TV-ről sehol nem írták, hogy lehet rá HDD-t csatlakoztatni az USB bemenetén, csak pedrive-ot, tehát valószínűleg kevés lenne a táp áramerőssége, amit a TV sima USB csatlakozója le tud adni. Jól gondolom? A mini pc saját tápadaptere 2A-os.
Aki tudja a megoldásokat a kérdéseimre és meg is írja, annak előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- YouTube
- Autós topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Építő/felújító topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest