Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- domkripto01: csatlakoz 🎁. Code : GRO_20338_V2V5H
- domkripto01: csatlakozz!🎁kod: domini59hk
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
csjohnny
tag
Egy kis segédlet MK908 és PS3 kontroller használatához:
1. Nekem a Finless Bob 1.5 ROM van fent és a 720p kernelt tettem fel. Gyári ROM-val nem fog működni a PS3, mert nem rootolt a gyári ROM. Rootolt Finless Bob ROM-ot innét lehet letölteni:
Tronsmart MK908 Android 4.2.2 "Official" - Finless ROM 1.52. Le kell tölteni a touch emulációhoz a drivert. Két féle van van egy 720 és 1080-as kernelhez való.
Virtual Touch Emulation Driver 3.0.36+
3. Kiválasztod a 720 vagy 1080-as .ko fájlt annak függvényében ,hogy Finless Bob ROM melyik kernelét tetted fel, alapeseteben a 720 van.Majd a virtual_touchscreen.ko fájlt én a következő helyre másoltam be: /system/lib/modules
De lehet a /data/local mappába is ha az előző helyre nem sikerülne.4.Terminál Emulátorban a következő parancsokat kell kiadni:
su (enter)
cd system/lib/modules (enter) {ha más helyre másoltad nyilván az az útvonal kell!}
insmod virtual_touchscreen.ko (enter)Ha leakarod ellenőrizni hogy sikerült-e indítani a insmod-val a ko fájlt
lsmod (enter) letudod ellenőrizni.5. Automatikus indításra sajnos nincs még lehetőség ebben a ROM-ban mert az init.d support igaz írva van ,hogy működik de valójában nem működik. Ezért az előző parancsokat minden egyes ki-be kapcsolás követően be kell írni. De janos.cs ötlete volt, hogy a Terminál Emulátorban lehet Indító Parancsot létrehozni.
Így csak elindítjuk a Terminál Emulátor és automatikusan futtatja a beírt parancsokat.6. Google Playről kell a Sixaxis Controller nevő programot telepíteni:Sixaxis Controller
7. És a következőket beállítani a Preferences menüben:
Gamepad Setting - Enable Gamepad egy pipát kell tenni.Touch Emulation - Orientation Offset - -90°-ra átállítani.
8. Beállítások menüben a Nyelvi beállításoknál be kell jelolni a Sixaxis Controllert is.
9. A sixaxis Controller fő oldalán a bal alsó sarokban van az Mk908 Bluetooth mac címe. Ezt kell beírni a PS3 kontrollerbe hogy párosodjanak. PC-re ezt a programot kell letölteni és elindítani: SixaxisPairTool
USB-vel összekötni a PC-t és a PS3-at,majd átírni a mac címét az MK908-aséra.9. Végül az Mk908-ban a Sixaxis Controllerben Start-ra klikkelni és bekapcsolni a PS3 kontrollert. Nem kell az MK908-ban a Bluetooth-t bekapcsolni ezt a program elvégzi.Az alábbi üzenetek kell kapnunk:
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- Milyen routert?
- Futópadokról általában és az otthoni karbantartásuk
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Befutott az Anno 117: Pax Romana demója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest