Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gghrtz

őstag

válasz #79335424 #2837 üzenetére

Igen a NAS is jó megoldás, ha van már jó router. Bár, ha csak 100Mbites portok vannak a routeren, szerintem inkább érdemesebb lecserélni költség/teljesítmény szempontjából egy combos routerre. Persze azzal se lesz előrébb hálózati másolás szempontjából, de legalább költség szempontjából jobban jár vele. Ez persze, attól is függ, hogy mekkora az internetének a sávszélessége, de úgy tudom, hogy ez a WDR3600 kb 3-4Mbyte/s-mal is tud torrentről tölteni. (Persze erősen szál függő a dolog). Egy szó mint száz. Szerintem ha a TV csak 1TB-ig képes felismeri a HDD-t, sanszos, hogy UTP sincs benne. Így, ha csak lejátszásra kell akkor a célhardver a jobb megoldás. (Bár a NAS vagy Router is megfontolandó torrent + megosztás szempontjából, mert én pl. marhára rühelltem, amikor állandóan le-fel kellett húzogatni a külső HDD-t.

Ha nem csak filmre kell, akkor se ajánlanám az RK3188-as minipc-ket, mert a SoC elég korlátos. Az új AMLogic SoC-okat érdemesebb lenne megvárni, mert úgy tudom( ha tévednek javítson ki valaki), ott lesz normális teljesítmény FHD megjelenítéshez, és lesz DTS lehetőség is. Arról nem is beszélve, hogy torrentezni is nagyszerűen lehet ezekkel.(Meg sok egyéb más) De az tuti, hogy bele kell ölni a cuccba vagy 35-40k-t mire kompletten megvan.

Új hozzászólás Aktív témák