- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
válasz
#79335424 #2837 üzenetére
Igen a NAS is jó megoldás, ha van már jó router. Bár, ha csak 100Mbites portok vannak a routeren, szerintem inkább érdemesebb lecserélni költség/teljesítmény szempontjából egy combos routerre. Persze azzal se lesz előrébb hálózati másolás szempontjából, de legalább költség szempontjából jobban jár vele. Ez persze, attól is függ, hogy mekkora az internetének a sávszélessége, de úgy tudom, hogy ez a WDR3600 kb 3-4Mbyte/s-mal is tud torrentről tölteni. (Persze erősen szál függő a dolog). Egy szó mint száz. Szerintem ha a TV csak 1TB-ig képes felismeri a HDD-t, sanszos, hogy UTP sincs benne. Így, ha csak lejátszásra kell akkor a célhardver a jobb megoldás. (Bár a NAS vagy Router is megfontolandó torrent + megosztás szempontjából, mert én pl. marhára rühelltem, amikor állandóan le-fel kellett húzogatni a külső HDD-t.
Ha nem csak filmre kell, akkor se ajánlanám az RK3188-as minipc-ket, mert a SoC elég korlátos. Az új AMLogic SoC-okat érdemesebb lenne megvárni, mert úgy tudom( ha tévednek javítson ki valaki), ott lesz normális teljesítmény FHD megjelenítéshez, és lesz DTS lehetőség is. Arról nem is beszélve, hogy torrentezni is nagyszerűen lehet ezekkel.(Meg sok egyéb más) De az tuti, hogy bele kell ölni a cuccba vagy 35-40k-t mire kompletten megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest