- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
válasz
#79335424 #2484 üzenetére
Bár sűrűn járok ide, és sokat olvasok, de most látom, hogy sok androidos kütyüvel ebbe a fórumba fordultok segítségért.
Mivel ez nem a reklám helye, így csak annyit írok, hogy a rázós boltban dolgozom, én rendelem ezeket az eszközöket, vizsgálom és szervizelem amit lehet (rossz firmware frissítés vagy alaplap csere, mást nem tehetek).
Ez a bolt szerintem a leg vásárló centrikusabb, vásárlókra épül, a lehető legtöbb információ adásra, tájékoztatásra, segítségre.
Az ide járók többsége nem tudja, hogy itt is el tud érni, szívesen adok segítséget a romoláshoz, melyik romot melyikre kell rátenni, illetve melyik márka alaplapját rejti a készülék.
Tehát nem kell megijedni a boltunktól, bármi nem stimmel, nyugodtan megkereshettek, ha rosszat kaptatok az nem átverés, hanem a gyártó önkényes változtatása.
Ilyenkor is nyugodtan meg lehet keresni, megoldjuk a problémát, cseréljük, vagy segítek romot frissíteni, vagy ha nem telik napokba, akár egyedi problémákat is szívesen megoldok (romba buherálást, így történt ez a minixnél is).
Tehát ezeknél a készülékeknél a 3 napos vagy 8 napos cserét nem veszem szigorúan, természetesen azért emberi határokon belül, hiszen én is kikapok ha eszetlenül jótékonykodok.
Kaphattok információt a processzor típusokról, az érkező készülékekről ha kérdeztek, vagy érkezési időről.
Azt is felajánlottam, hogy ha van itt admin, szívesen adok teszt készülékeket, írhatnak tesztet ezekről az eszközökről ha valaki szeretne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest