- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
namilegyen #2348 üzenetére
Sztem a SOC nem a modult jelenti, de értem, hogy mire gondolsz. Milyen sebességet ír a wifi kapcsolatra? Gondolom, 150Mb/s -t. A Measy Mediatek -es wifije ennyit tud és ha jól tudom, akkor ugyanazt a modult teszik a 3188 -asokba is. Ha jól van forrasztva és elvezetve az antenna, akkor jó az a wifi. A kékfog a gáz. Legalábbis nálam csúnyán dobálja az eszközöket. Egyet még elbír, de kettőnél már "szalajt".
Más. Gondoltam megosztom, míly csúful kiszúrtam magammal. Van ez a Neomode 1.9a. Ennek a menüjében én nem találtam lockscreen opciót (azt hiszem, így hívják azt a pinkódos képernyőzárat). Nekem nem is hiányzott, még telón sem használom. Igen ám, de egy Android biztonsági korlátozás miatt, VPN kapcsolat esetén kötelező. Én meg csináltam egy PPTP VPN -t. Erre ez a mocsok valahonnan csak elővarázsolt egy pinkódos zárat. Beállítottam, működött, megvolt a VPN. Csak kikapcsolni nem tudom és gőzöm sincs, hogy hova van eldugva. Már oda-vissza áttúrtam a logot és a Secure Settingsben is végigzongoráztam az összes, lock -kal összefüggő Activity -t, de nem sikerült hatástalanítani. A legváratlanabb helyzetekben megjelenik egy digitális óra, egy számbillentyűs panellel. Remek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Óra topik
- További aktív témák...
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest